Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Αποκάλυψη! Ο Νίκος είναι ο αληθινός Μάνος!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Βόμβα μεγατόνων θα πέσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Η επιστροφή» καθώς η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια!

Ο αληθινός Μάνος, το πραγματικό παιδί που έχασαν ο Ορέστης και η Ελενα, δεν είναι άλλος από τον Νίκο! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλο το παρασκήνιο της απαγωγής, αλλά και της αποκάλυψης.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σειρά γνωρίζετε ότι ο «Μάνος», που ξαφνικά εμφανίστηκε μετά από 20 χρόνια ως το χαμένο παιδί των Κορωναίων, στην πραγματικότητα δεν είναι εκείνος. Ο νεαρός που βρέθηκε στο κατώφλι της Ελενας είναι ένα παιδί που απλά έτυχε να μοιάζει με το σκίτσο της αστυνομίας που δείχνει τον χαμένο Μάνο πώς θα ήταν ως μεγάλος. Ο Ορέστης, σε συνεργασία με τον αστυνόμο Ζερβό, αρπάζουν την ευκαιρία που τους δόθηκε και έτσι αφού χρηματοδοτούν τον νεαρό και χρησιμοποιώντας την αδυναμία που έχει στον μικρό του αδελφό, τον Φώτη, τον πείθουν να προσποιηθεί πως είναι ο χαμένος Μάνος.

Η πίστη της Ελενας, αλλά και το ένστικτο της ως μάνα ότι το παιδί της είναι ζωντανό, την κάνουν να πιστέψει την καλοστημένη παράσταση που στήθηκε μπροστά της και φυσικά δεν αμφισβητεί στο παραμικρό ότι ο «Μάνος» δεν είναι ο δικός της Μάνος. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η εξέταση DNA που έδειξε θετικά αποτελέσματα, χωρίς επίσης να ξέρει πως ήταν παραποιημένα. Για την ώρα εκείνοι που ξέρουν την αλήθεια είναι ο Νικήτας και ο Πέτρος που έκαναν κι εκείνοι κρυφά τεστ πατρότητας.

Διαβάστε Επίσης  Πάνος Σουπιάδης: Ο άπαιχτος «Γαβρίλος», οι 45 βιντεοταινίες, η οικονομική καταστροφή, η απόσυρση & η νέα ζωή

Στη συνέχεια, ο «Μάνος» πιεσμένος απ’ όσα συμβαίνουν και βλέποντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Δανάη, η οποία πέφτει από τα σύννεφα όταν το μαθαίνει. Δεν της αποκαλύπτει πως αυτό ήταν σχέδιο του πατέρα της, ωστόσο αργότερα εκείνη νιώθει ανακούφιση καθώς θεωρούσε πως τόσο καιρό είχε ερωτευτεί τον αδελφό της. Κρυφά απ’ όλους ζουν τον έρωτά τους και προσπαθούν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται για να μη γίνουν αντιληπτοί. Μέχρι που ο Ορέστης καταλαβαίνει τι γίνεται και ξεκαθαρίζει στον «Μάνο»:

«Μείνε μακριά από την κόρη μου! Για όλους είστε αδέλφια Αν σε ξαναδώ κοντά της θα σε κάνω να το μετανιώσεις». Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες δεν αργεί να ξεκινήσει. Παράλληλα, η ασθένεια του Ηλία αρχίζει όσο περνάει ο καιρός να χειροτερεύει και ο ίδιος καταλήγει στο νοσοκομείο. Ξέροντας ότι το τέλος του πλησιάζει, αποφασίζει να κάνει μια τεράστια αποκάλυψη στον μονάκριβο γιο του, τον Νίκο: «Θέλω πριν πεθάνω να σου αποκαλύψω κάτι… Να θυμάσαι πως ότι κι αν συμβεί σ’ αγαπάω και αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει».

Διαβάστε Επίσης  Meghan Markle: Το γράμμα για τον πατέρα της: «Μπαμπά, γιατί μου προκαλείς τόσο πόνο;»

 

Ο Νίκος θυμώνει: «Πατέρα, τι είναι αυτά που λες; Τι αποκαλύψεις; Τι θα πεθάνεις; Δεν θα πάθεις τίποτα, θα γίνεις καλά». Ομως ο Ηλίας επιμένει: «Ακουσ΄έ με… Πριν από χρόνια σε έδωσαν σ’ εμένα… Μπορεί να μην ήσουν βιολογικό μου παιδί, όμως σε κράτησα, σε μεγάλωσα και σε αγάπησα όσο τίποτα στον κόσμο… Πρέπει να μάθεις πια την αλήθεια! Είσαι ο γιος τον Κορωναίων… Εσύ είσαι ο Μάνος». Ο νεαρός δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του και ξεσπάει: «Ολα ήταν ένα ψέμα… Δεν το πιστεύω… Γιατί μου το κάνατε αυτό; Γιατί κρύψατε την αλήθεια;». Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για κανέναν από εδώ και στο εξής…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *