Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5, 6,

 

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 1

O Κίμωνας Ορλώφ, ένας διάσημος Έλληνας σεφ, που μια ζωή μεγαλουργεί στο εξωτερικό επιστρέφει άρον- άρον στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του που βρίσκεται στα τελευταία του.

Εκτός από τον αποχαιρετισμό όμως, ο πατέρας του έχει μία έκπληξη γι’ αυτόν. Του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας αλλά ο Αντρέας, ένας ιδιοκτήτης παραλιακής αλλά και παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία.

Η τελευταία χάρη που ζητάει πριν φύγει απ’ τη ζωή; Να βοηθήσει τον Αντρέα να σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που «φεύγει». Ο Αντρέας βυθισμένος στα χρέη δανείζεται συνεχώς από την αδερφή του Ζαμπέλα και το γαμπρό του Αλέκο.

Ο Κίμωνας αποφασίζει να πάει στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό «Φτασμένο» μαζί με τον γιο του για να προτείνει στον Αντρέα να εξαγοράσει ένα μέρος της ταβέρνας του αλλά χωρίς να του αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά …

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 2

Ο Αντρέας μπερδεύει τον Κίμωνα με ένα «μιλημένο» κριτικό γεύσης και βάζει τα δυνατά του για να τον εντυπωσιάσει.

Το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για όλους και ο Κίμωνας φεύγει από την ταβέρνα τρέχοντας. Παράλληλα ο Φίλιππος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται κυνηγημένος από το Μένιο, τον μικρό γιο της Ζαμπέλας και του Αλέκου.

Ο Φίλιππος είναι σε άρνηση επειδή θα περάσει τόσο καιρό με τον πατέρα του σε ένα άγνωστο μέρος.

Η Φωτεινή βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς μετά το συμβάν με τον Κίμωνα στο πρώην μαγαζί της, έχει βγάλει κακό όνομα στον κόσμο της γαστρονομίας.

Ο Κίμωνας βλέπει από πρώτο χέρι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται το μαγαζί του Αντρέα και αναλαμβάνει δράση κάνοντας του μία αναπάντεχη πρόταση για να σώσει το μαγαζί του. Μια πρόταση με μεγάλο τίμημα για τον Αντρέα…

Διαβάστε Επίσης  Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδια -7-8-9-10

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 3

Η πρόταση της εξαγοράς έχει πέσει στο τραπέζι και ο Αντρέας δείχνει την έντονη δυσαρέσκειά του. Ο Σωκράτης και ο Λάκης του θυμίζουν τα προβλήματα που έχουν. Το ποσό που διαθέτει ο Κίμωνας είναι άκρως δελεαστικό αλλά θα του δώσει πλειοψηφικό ποσοστό, κάτι που ο Αντρέας δε δέχεται αρχικά.

Μετά από μεγάλη πίεση ο Αντρέας δέχεται και πέφτει στην απόλυτη μελαγχολία.

Ο Φίλιππος δέχεται, στην Αθήνα, μια απρόσμενη επίσκεψη από το Φτασμένο και ο Κίμωνας κάνει ακρόαση για τον επόμενο sous- chef της ταβέρνας. Ο Αντρέας αποφασίζει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ του και φτιάχνει μία συνταγή από τα παλιά. Η ζωή φέρνει και πάλι στο δρόμο της Φωτεινής τον Κίμωνα…

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 4

Ο Αντρέας βλέπει χτυπήματα και προδοσίες να έρχονται από παντού τη στιγμή που ο Κίμωνας προσπαθεί να στήσει το μαγαζί.

Ο Φίλιππος ενδίδει στον πειρασμό της ζάχαρης με τα γλυκά της Μαριέττας και το πληρώνει ακριβά. Παράλληλα ο Κίμωνας κάνει πρόταση στη Φωτεινή να αναλάβει την ταβέρνα και να τον βοηθήσει να το φέρουν στη νέα εποχή.

Μαζί τσεκάρουν τις ικανότητες των Αντρέα, Λάκη και Σωκράτη στο σερβίρισμα παθαίνοντας το απόλυτο κάζο.

Ο Φίλιππος αποκτά έναν άπιαστο ερωτικό στόχο στο Φτασμένο, γεγονός που τον κάνει να θέλει να μείνει για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Ο Αντρέας, μετά από μια θλιβερή αποκάλυψη, συνειδητοποιεί ότι είναι μόνος του και χωρίς κανέναν σύμμαχο. Θολώνει και πάει να κάνει τη μεγάλη τρέλα…

Διαβάστε Επίσης  ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Αυτή είναι η μητέρα του Κίμωνα Ορλώφ (photos)

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 5

Όλο το χωριό είναι ανάστατο για αυτό που πάει να κάνει ο Αντρέας. Ο Κίμωνας σπεύδει στη διάσωση του και δίνει τη μεγάλη μάχη με τη θάλασσα και τον εγωισμό του Αντρέα. Την ώρα της διάσωσης, ο Αντρέας του αποκαλύπτει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα σχετικά με τη συγγένεια τους και ο Κίμωνας μπαίνει σε σκέψεις. 

Ο Αλέκος με τη Ζαμπέλα στήνουν μία επικίνδυνη παγίδα για να πάρουν το μαγαζί και βρίσκουν απέναντι τους το Λάκη και το Σωκράτη.

Η Μαριέττα δέχεται με χαρά την πρόσκληση του Κίμωνα για δείπνο, ενώ η Θάλεια έχει τις επιφυλάξεις της. Ο Αντρέας προσπαθεί να δείξει στον Κίμωνα και στη Φωτεινή ότι ξέρει να φιλετάρει ψάρια και το πληρώνει με τη σωματική του ακεραιότητα.

Πέτα τη φριτέζα – Επεισόδιο 6

Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει, για δεύτερη φορά, τον Αντρέα και παράλληλα να εξακριβώσει αν αυτό που του είπε στη θάλασσα είναι αλήθεια.

Ο Σωκράτης με το Λάκη αναλαμβάνουν να κάνουν σαμποτάζ στον Αλέκο και τη Ζαμπέλα και μαζί με τα συμβόλαια, ξεθάβουν και το «βρώμικο» παρελθόν τους.

Στο κανάλι του Φτασμένου σημαίνει συναγερμός και αναζητούνται οι κλέφτες. Ο Φίλιππος, θέλοντας να εντυπωσιάσει τη γυναίκα της καρδιάς του, αποφασίζει να αγοράσει μηχανάκι κρυφά από τον πατέρα του. Η Φάλον αντιλαμβάνεται κάποιες ύποπτες κινήσεις του Κίμωνα και ξεκινά να ερευνά την περίπτωση του. Θα ανακαλύψει το μυστικό του;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *