Πλάκες χρυσού και όπλα βρέθηκαν στο σπίτι του Γερμανού που δολοφονήθηκε στην Αρκίτσα

Πλάκες χρυσού, χρυσά μανικετόκουμπα, κοσμήματα μεγάλης αξίας, μέχρι και ένα μικρό… οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στο διώροφο σπίτι του 55χρονου Γερμανού, Gerd Peter Baumbeger, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Η 46χρονη πρώην ερωμένη του άτυχου άνδρα και ο 56χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι έβγαλαν από τη μέση τον άτυχο Γερμανό, για να βάλουν χέρι στην περιουσία του, οδηγήθηκαν στη φυλακή έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που μπήκαν στο διώροφο σπίτι του θύματος στον οικισμό Τριανταφυλλιά, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Ψάχνοντας βρήκαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 5.500 ευρώ, ένα μονόπετρο αξίας 4.500 ευρώ και δύο πλάκες χρυσού. Παράλληλα, εντόπισαν οπλισμό, ο οποίος αποτελείτο από ένα εξάρτημα μετατροπής πιστολιού σε τυφέκιο, έξι γεμιστήρες, ένα πιστόλι, μία καραμπίνα, δύο σπρέι πιπεριού και χιλιάδες φυσίγγια.

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονιστική μαρτυρία: Τραγουδήσαμε τα γενέθλια της κόρης μου πάνω σε ένα βράχο στο Μάτι

Το φως της δημοσιότητας, είδε ακόμη η αποκάλυψη ότι η 46χρονη μαύρη χήρα, λίγο προτού συλληφθεί, έγινε κουμπάρα βασικού μάρτυρα στην υπόθεση. Ωστόσο, η λεπτομέρεια που προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο άνθρωπος του οποίου το παιδί βάφτισε η 46χρονη ήταν ουσιαστικά και εκείνος που την “έκαψε” στην Αστυνομία! Τη μέρα που έγινε το φονικό είχε συναντηθεί με την κατηγορουμένη και τον εραστή της σε ένα κτήμα, όπου έκανε εργασίες για την κατασκευή υπόστεγου. Όταν κλήθηκε να καταθέσει, ο μάρτυρας είπε ότι η κουμπάρα του έφυγε στις 3 το απόγευμα από το κτήμα, σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει εκείνη, ότι δηλαδή έφυγε στη 1:30.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρή βρέθηκε 22χρονη φοιτήτρια στη Φλώρινα

Πηγή: Espresso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *