Γιάννης Αϊβάζης: «Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο»

Γιάννης Αϊβάζης:

Ο Γιάννης Αϊβάζης θα παίξει στη σειρά «Έγκλημα και πάθος».

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο νέο επεισόδιο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, με τον τίτλο «Η απαγωγή», που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1.

Υποδύεται έναν επιτυχημένο κτηματομεσίτη, τον Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την Αλεξάνδρα Καλατζή (Στεφανία Γκουρνέλου), που καταλήγει στον θάνατο.

«Το μοιραίο πάθος που ζει το ζευγάρι και βρίσκει διέξοδο στα ερωτικά παιχνίδια θα οδηγήσει στο έγκλημα. Το επεισόδιο βασίζεται πολύ στις ερωτικές σκηνές, κι αυτή ήταν η δυσκολία που συνάντησα στα γυρίσματα. Προσπαθήσαμε να αποδώσουμε τις σκηνές με ρεαλισμό… Ήταν αρκετά δύσκολο, λοιπόν, να προσπαθείς να μεταφέρεις το πάθος και να πείσεις σκηνοθέτη και θεατές. Διάβασα όλη τη δικογραφία για να μπορέσω να πλησιάσω τον ρόλο. Βεβαίως, όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτος και να μην επηρεάζομαι από τη μια ή την άλλη πλευρά. Σίγουρα ήταν δύσκολο να υποδυθώ τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά ήταν από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές στιγμές μου! Είχε τεράστιο ενδιαφέρον το να μπω στον τρόπο σκέψης του». Όσο για το αν φοβάται την κριτική είπε στην εφημερίδα espresso: «Η δουλειά μου δεν είναι να ακούω σχόλια. Εγώ προσπαθώ να αποδώσω τον χαρακτήρα όπως τον φαντάστηκε ο σκηνοθέτης. Για μένα δεν έχει σημασία αν ο ρόλος είναι ακραίος ή όχι. Ο ηθοποιός κάνει τέχνη, δεν κάνει κάτι για να προκαλέσει».

Διαβάστε Επίσης  Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για να βρει ξανά το φως του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *