Πώς θα αναζωογονήσεις τη σχέση σου όταν έχει μπει η ρουτίνα

Πώς θα αναζωογονήσεις τη σχέση σου όταν έχει μπει η ρουτίνα

Είναι διαφορετικό να ζεις μια σχέση τους πρώτους μήνες της και τελείως διαφορετικά τα πράγματα όταν έχουν περάσει χρόνια από την γνωριμία με τον σύντροφό σου.

Η ρουτίνα είναι πολύ εύκολο να σου χτυπήσει την πόρτα και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οδηγούν ένα ζευγάρι στον χωρισμό. Για το λόγο αυτό μάθε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνοντάς τα θα αποφύγεις τον χωρισμό και θα αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

Νιώσε ξανά ερωτευμένη

Προφανώς δεν υπάρχει ένα κουμπί που το πατάς και νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, ωστόσο μπορείς να κάνεις πράγματα για να νιώσεις όπως τον πρώτο καιρό. Ζήτα από τον σύντροφό σου να βγείτε ραντεβού. Κάν’το σωστά! Ετοιμάσου χωρίς να σε δει και φρόντισε να τον δεις πρώτη φορά στο μαγαζί που έχετε κανονίσει να πάτε και όχι νωρίτερα. Με αυτόν τον τρόπο θα ξαναγεννηθεί η φλόγα του έρωτα στη σχέση σας και θα έρθουν στο νου όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε Επίσης  Η φράση που δεν πρέπει να πεις μετά από καυγά με το σύντροφό σου

Εναλλακτικά υπάρχουν κι άλλες μικρές κινήσεις που θα αναζωπυρώσουν τον έρωτα σας. Παρ’του ένα δώρο που του αρέσει, άφησε του ένα γλυκό σημείωμα στο κομοδίνο για να το δει όταν ξυπνήσει ή στείλτου ένα τρυφερό μήνυμα στο κινητό σε ανύποπτο χρόνο.

Βρείτε ένα κοινό χόμπι

Αν τα χόμπι σας είναι διαφορετικά, ήρθε η ώρα να βρείτε κάτι που να αρέσει και στους δυο και να ξεκινήσετε να το κάνετε μαζί. Όσοι ιδρώνουν μαζί, μένουν μαζί. Το ήξερες; Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις μαζί του γυμναστήριο, να γραφτείς σε μια χορευτική ομάδα ή να παρακολουθήσεις μαθήματα yoga; Το κοινό χόμπι θα βοηθήσει τόσο στην ψυχική σου υγεία όσο και στην προσωπική σας σχέση.

Διαβάστε Επίσης  5 λάθη που κάνεις στην επικοινωνία με το σύντροφό σου

Δείξτου το ενδιαφέρον σου

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Ξεκίνα να τον ρωτάς πώς ήταν η μέρα του ή πώς πέρασε στη δουλειά. Τι τον απασχολεί αλλά και ποια είναι τα μελλοντικά του όνειρα. Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι πράγματα που κατά καιρούς συζητάτε, ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως πρέπει να παίρνεις την πρωτοβουλία και να τον ρωτάς εσύ, πριν σου τα εκμυστηρευτεί ο ίδιος. Εκεί φαίνεται το πραγματικό ενδιαφέρον.

Αγκαλιαστείτε

Σύμφωνα με έρευνες η αγκαλιά αυξάνει την παραγωγή οξυτοκίνης, η οποία με τη σειρά της μειώνει τα επίπεδα του άγχους και της αρτηριακής πίεσης. Επιπλέον, η αγκαλιά βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπων και δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλεια. Αγκαλιαστείτε λοιπόν και θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *