Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου – Προβλέψεις για τα ζώδια

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για τα ζώδια

Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου και μας περιμένει έντονη δράση αλλά και αντίδραση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας

. Στην εργασία πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτό το διάστημα γιατί θα είμαστε σαν καζάνι που βράζει. Η εσωτερική ένταση μεταφέρεται και στον χώρο του σπιτιού καθώς και στον αισθηματικό τομέα, κάνοντας την κάθε στιγμή ιδανική για συγκρούσεις. Προσοχή, γιατί μια ένταση μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που δεν θα σου αρέσουν. Στα οικονομικά δεν είναι καλή στιγμή για επενδύσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Σκορπιό θα περάσεις μια φάση της ζωής σου που θα προσπαθείς εναγωνίως να κάνεις τα πράγματα να κυλήσουν πιο ομαλά και απαλλαγμένα από το παρελθόν. Τα λάθη που έγιναν και οι συνήθειες που υπήρξαν θα σε κάνουν να νιώσεις μια βαθιά ανάγκη να προχωρήσεις σε κάτι καλύτερο. Φρόντισε να κάνεις σωστά τη μετάβαση αυτή και να μην την αφήσεις στην τύχη της γιατί η Αφροδίτη μπορεί να γίνει τιμωρός σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου θα μετατεθεί σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και στον τρόπο που τις χειρίζεσαι μέχρι τώρα. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με ξεκαθαρίσματα που έχεις αφήσει στην μέση αλλά προτού κάνεις το βήμα αυτό είναι καλό να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου και να κάνεις ένα πλάνο δράσης. Ίσως ο παρορμητισμός να σε συνεπάρει, αλλά πρέπει να δείξεις σύνεση ώστε να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και σε κάνει να νιώθεις κούραση, τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική. Η καλή διάθεση που είχες τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται πως έχει μειωθεί και τη θέση θα πάρει η απογοήτευση. Προσπάθησε να δεις την περίοδο αυτή ως ευκαιρία για ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Δεν είναι κακό να «πέφτεις» καμιά φορά!

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και τα λάθη που θα πρέπει να αποφεύγουν σε έναν καβγά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, μια κατάσταση που βιώνεις στην σχέση σου θα καταλάβεις τώρα που η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό πως δεν λειτουργεί τελικά για εσένα. Όσο σκληρά και αν έχεις προσπαθήσει, φαίνεται πως έχεις φτάσει στο απροχώρητο. Για αυτό, λοιπόν, είναι καλό να αποδεχθείς την αλήθεια και να πάρεις ειλικρινείς αποφάσεις για τον τρόπο που θα την διαχειριστείς.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Σκορπιό σου κάνει σημαντικά δώρα, κάνοντάς σε να συνειδητοποιήσεις την αξία της οικογένειας, του σπιτιού και της θαλπωρής που προκύπτει από εκεί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και αρνητικό συναίσθημα. Άφησέ τους να σταθούν στο πλάι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας που θα επηρεαστεί κυρίως με την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι αυτός της δουλειάς σου αγαπητέ Παρθένε. Τώρα αξίζει να προσηλωθείς σε ομαδικά εγχειρήματα που απαιτούν καλή συνεργασία και ομαδικό πνεύμα. Μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά καλά με τους συνεργάτες σου, ενώ φαίνεται ότι η εγκράτεια των συναισθημάτων σου δεν σε αφήνει να οδηγείς σε υπέρμετρες αντιδράσεις. Οικονομικά κινείσαι πολύ καλά και δεν παρασύρεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και στην εργασία σου καθώς και στα οικονομικά σου αναμένονται εξελίξεις αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιο νέο που φημολογείται είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί. Πρόσεξε μόνο να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην εκφράσεις ακόμη κάποια άποψη. Στα οικονομικά οι εξελίξεις κινούνται γρήγορα, για αυτό μην κάνεις ακόμη μεγάλα ανοίγματα. Άφησε πρώτα να επιστρέψει σε κανονική πορεία η κυβερνήτης σου και να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο σου και παρά την ανασφάλεια και την μικρή σταθερότητα που θα επικρατήσει την περίοδο αυτή, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνεσαι εσύ, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Η περίοδος είναι μεταβατική, οπότε μην πάρεις αποφάσεις προτού ολοκληρωθούν οι εξελίξεις.

Διαβάστε Επίσης  Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη φέρνει αέρα ανανέωσης αλλά και διλήμματα – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό φαίνεται πως έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από αυτό που ζεις και χρειάζεται να κάνεις ένα «ταξίδι», είτε νοητικά δραπετεύοντας από την καθημερινότητα, είτε πραγματικά πραγματοποιώντας μια μικρή εξόρμηση. Ο χρόνος με τον εαυτό σου είναι ζωτικής σημασίας, για αυτό μην διαπραγματευτείς για άλλη μια φορά τον προσωπικό σου χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό και εσύ θα θελήσεις να κάνεις μία ενδοσκόπηση. Κάτι δεν σε ικανοποιεί μέσα σου και για αυτό ψάχνεις να βρεις τις στιγμές ευτυχίας σε πράγματα έξω από τα καθιερωμένα. Θα κάνεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν και ίσως υποπέσεις σε συναισθηματικά σφάλματα. Μήπως είναι καλύτερα να προστατέψεις τον εαυτό σου αντί να τον εκθέτεις; Πρόσεξε την συμπεριφορά σου και τα λόγια σου ιδιαίτερα απέναντι σε ανθρώπους που σου είναι πολύ σημαντικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Σκορπιό έφτασε η στιγμή που ξαναπαίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνεις την απαραίτητη υπέρβαση που θα σου χαρίσει πίσω την ισορροπία που τόσο έχεις ανάγκη στον επαγγελματικό σου τομέα. Μια αρνητική συνήθεια διακόπτεται και διώχνει από πάνω σου φορτία και άγχη. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα να σε ταρακουνάει. Εμπιστεύσου τις αποφάσεις και τις επιλογές σου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τον Σκορπιό η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η αυτοεκτίμηση επιστρέφει. Μοιάζει πλέον μονόδρομος η επιλογή αυτή αν θέλεις να είσαι εντάξει με εσένα τον ίδιο. Θυμήσου τους στόχους σου και ανασυγκροτήσου. Μην αφήσεις κανέναν να επέμβει σε δικές σου υποθέσεις, γιατί οι επιλογές που θα κάνεις θα πρέπει να είναι μόνο δικές σου.. με ότι συνεπάγεται αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *