Το τατουάζ: Η Αμαλία εξηγεί στη Βέρα πως εκείνη και ο Θεοχάρης προχωρούν σε διαζύγιο

Το τατουάζ: Η Αμαλία εξηγεί στη Βέρα πως εκείνη και ο Θεοχάρης προχωρούν σε διαζύγιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «To τατουάζ», η οικογένεια Μελά τρομοκρατημένη ακούει τον βιολογικό πατέρα του μωρού, να απαιτεί εξέταση DNA και πλέον καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο ισχυρό και αποφασισμένο να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει πως του ανήκει.

Στο μεταξύ, η Τατιάνα αγωνιά για την κατάσταση του Τόνυ που έχει χτυπήσει το κεφάλι του κι ετοιμάζεται να πάει η ίδια στην Ελβετία, ενώ από την πλευρά της η Μαργκώ απειλεί Θεούς και δαίμονες για το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε για την κατάσταση του γιού της. Ο Νικόλας έχει απογοητευθεί από τη συμπεριφορά της Αθηνάς, καθώς πιστεύει ότι τον χρησιμοποιεί για να αντλεί πληροφορίες για το κύκλωμα της παιδεραστίας, ενώ από την πλευρά της η Αθηνά απορεί για την εξαφάνισή του, ενώ παράλληλα τα συναισθήματά της γι’ αυτόν έχουν φουντώσει.

Διαβάστε Επίσης  ΣΟΚ για τον ΜΕΝΙΟ! Βλέπει την έξοδο του από το Open – ‘Εχασε τα ασφαλιστικά μέτρα

Στο Λονδίνο, ο Πέτρος έρχεται πολύ κοντά με τη Μαργκώ, καθώς και οι δυο ανακαλύπτουν ότι είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν και κυρίως η σεξουαλική έλξη και ο «ανοιχτός» τρόπος με τον οποίο εκφράζονται και οι δυο ερωτικά.

Ο Ορφέας τρομοκρατημένος περιμένει στον τάφο της μητέρας του, τους εκβιαστές του, αλλά φαίνεται ότι η πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω του, είναι πιο ύπουλη απ’ ότι φαντάζεται.

Η Τατιάνα εξακολουθεί να ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της υγείας του Τόνυ και είναι έτοιμη να ταξιδέψει στην Ελβετία για να βρεθεί κοντά του. Ο Σέκερης προσπαθεί να βάλει μυαλό στον Αντρέα καθώς η ταύτισή του με τον Άλκη, του φαίνεται πολύ περίεργη. Η Όλγα περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή, αλλά η Βάσω της στέκεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision

Η Αμαλία εξηγεί στη Βέρα πως εκείνη και ο Θεοχάρης προχωρούν σε διαζύγιο, αλλά η Βέρα δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του.

Επιτέλους το πρώτο επίσημο ραντεβού για την Αθηνά και τον Νικόλα είναι γεγονός.. όμως κάτι θα ανατρέψει τα σχέδιά τους και θα δημιουργήσει αμφιβολίες στην Αθηνά. Μια τρυφερή φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στην Αμαλία και τον Σέκερη. Μια τυχαία αφορμή φέρνει τον Νικόλα μπροστά σε μια αποκάλυψη με αδιευκρίνιστες διαστάσεις.

Οι προσπάθειες του Στέφανου να συμφιλιωθεί με την Ελπίδα, πέφτουν στο κενό. Η Νικόλ δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση από τη Μαργκώ που δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη. Η Ελένη βοηθά τον Φίλιππο να βρει σπίτι στην Αίγινα να νοικιάσει. Ο κλοιός γύρω από τον Ορφέα στενεύει επικίνδυνα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *