Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 1 ως 7/10/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία καινούργια ανοίγματα θα σημειωθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα συναντηθείς, στο χέρι σου θα είναι αν θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Στις συνομιλίες σου θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα λύσουν απορίες, βγαίνεις από διλλήματα.

Σε σχέση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό αντιδραστική θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεση σου. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει. Η εμφάνιση της Σελέμης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τα σωστά όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση με τον ορθόδρομο Πλούτωνα αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η αδράνεια δε θα οδηγήσει κάπου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η Σελήνη στον Λέοντα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.

Σε σχέση. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στον Καρκίνο συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ωστόσο προσοχή στην ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό. Με την Σελήνη στην Παρθένο παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα φέρει γεγονότα που θα περιμένουν τις αποφάσεις σου. Είσαι στη χρονική στιγμή που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, το θέμα είναι με ποιο πρόσωπο θα επιλέξεις να προχωρήσεις και τι είδους σχέση αναζητάς.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε δεσμό, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό προσοχή στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις, μην αφήσεις τη σκέψη σου να σε παγιδεύσει σε άτοπες φοβίες και σε καχύποπτα σενάρια. Προσπάθησε να απεγκλωβίσεις από τις αρρωστημένες καταστάσεις, ξεκαθάρισε στόχους και αισθήματα. Προχώρησε σε ουσιαστικές ενέργειες, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, βασίσου σε αυτά που γίνονται και όχι σε αυτά που υποθέτεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ήρθε η ώρα να ανανεωθείς, ο ορθόδρομος Πλούτωνας πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, πρόβαλε τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Με την Σελήνη στον Λέοντα αν βάλεις στόχο να τραβήξεις τα βλήματα θα το καταφέρεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να σταθμεύσεις, στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και αισθησιακή. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, ίσως να μην λείψουν και οι δυναμικές ενέργειες ωστόσο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό προσπάθησε να αποφύγεις την καταπιεστική στάση, κρατά μια σταθερή γραμμή συμπεριφοράς χωρίς υπερβολές.

Διαβάστε Επίσης  Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Φεβρουάριο

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου στην κατάκτηση θα στοχεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, σκοπός σου θα είναι να εντυπωσιάσεις. Θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου την γοητεία και θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσεις την προσοχή του, ωστόσο η εξέλιξη θα πρέπει να αποφασιστεί από εσένα. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; ή θέλεις να κερδίσεις αισθήματα και μια σταθερή πορεία αμοιβαίας αγάπης; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σου ή την καχυποψία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον ορθόδρομο Πλούτωνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική, η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση. Με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου προσοχή να μην σε οδηγήσουν σε πράξεις και λόγια προερχόμενα από ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις υπερβολές, προσπάθησε να μιλήσεις με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο στόχος σου θα είναι να κινηθείς μεθοδικά, προσπάθησε να ανανεωθείς ψυχολογικά, η σκέψη σου θα είναι προσγειωμένη.

Σε σχέση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα ίσως να φέρουν καβγαδάκια. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, αν δεν βρεις την εσωτερική σου ισορροπία δε θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

Διαβάστε Επίσης  Το ιδανικό νυφικό για το ζώδιό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ο Πλούτωνας να επιστρέφει σε ορθοδρόμη πορεία αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο δυναμική και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, κοίτα μπροστά, διάγραψε το αρνητικό παρελθόν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κανείς το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ανέμελη ή αναζωογονητική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, με τον ορθόδρομο Πλούτωνα κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις, προσοχή στις εικασίες σου. Ίσως να μην μπορέσεις να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, δε θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, μη δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σκέψεις θα μπεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου, ίσως να μπερδευτείς και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Δεν θα λείψουν τα καινούργια ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα γνωριμία, ωστόσο για να υπάρξει θετική εξέλιξη και για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις και τι σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου.

Σε σχέση. Προσοχή στην εσωτερική πίεση, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα είναι εσωτερικό θα αφόρα τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες ενδεχομένως και ενοχές. Σου δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείς ώσπου να ισορροπήσει η σκέψη σου, απέφυγε την συναισθηματική προσκόλληση και την πίεση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο Πλούτωνας ορθοδρομεί είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις καλοδεχτείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Καρκίνο σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και στο μέλλον της σχέσης σου. Προσοχή στην ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό ίσως να ξεφύγουν λίγο οι επιθυμίες σου, η κτητικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε υπερβολές ή σε σκέψεις που δεν θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Προσπάθησε τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια να είναι εφικτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *