Εύβοια: Τα πρώτα λόγια του 27χρονου μετά τη διάσωσή του

Εξαντλημένος αλλά καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε γύρω στις 10 το πρωί, ο 27χρονος, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το όχημά του στο Μαντούδι της Εύβοιας, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, σε σταθερό σημείο σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου στην Εύβοια. Ήταν σε επικοινωνία με τους διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ερπυστριοφόρο για να τον προσεγγίσουν.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί λέμε τα κάλαντα τις γιορτές

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με μια γυναίκα, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου. Η συνοδηγός πρόλαβε να βγει από το όχημα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε ότι είναι καλά στην υγεία της, η χαρά του ήταν έκδηλη, αναφέρει το Lamia Report.

Διαβάστε Επίσης  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ανακρίσεις για την Κιβωτό του Κόσμου - Απαγόρευσε τα μυστήρια στον πατέρα Αντώνιο

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, μετά την πολύωρη ταλαιπωρία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *