Σπιτικές θεραπείες για ανακούφιση από την οσφυαλγία

Ο όρος οσφυαλγία προσδιορίζει αυτή την κατάσταση, που μπορεί να έχει διάρκεια λίγων ημερών ή ακόμη και εβδομάδων. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε μερικές διαφορετικές θεραπείες για τους πόνους στην μέση. 

Θα πρέπει να κάνετε μερικές εξετάσεις πριν ξεκινήσετε την θεραπεία για την οσφυαλγία.

Σπιτικές θεραπείες για ανακούφιση από την οσφυαλγία

Μια πολύ αποτελεσματική σπιτική θεραπεία είναι να κάνετε απαλό μασάζ χρησιμοποιώντας λίγες σταγόνες αιθέριων ελαίων ανακατεμένες με μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο. Κάντε μασάζ προς την κατεύθυνση των μυών και επαναλάβετε αυτή την διαδικασία τρεις φορές την ημέρα καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του μύκητα στο νύχι!

Βράστε τρεις κουταλιές της σούπας λουΐζα μαζί με μια κούπα νερό, μουσκέψτε ένα πανί με αυτό το μείγμα και τοποθετήστε το στην περιοχή που υποφέρετε. Όσο πιο ζεστό νερό είναι το νερό τόσο το καλύτερο, με αρκετή προσοχή όμως για να μην προκληθούν εγκαύματα. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή την θεραπεία αρκετές φορές την ημέρα.

Προσθέστε δέκα με δεκαπέντε σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου σε μια μπανιέρα με νερό και καθίστε μέσα για τουλάχιστον είκοσι λεπτά.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτικό σιρόπι για ξηρό βήχα και βήχα με φλέματα

Βράστε τρεις κουταλιές της σούπας λινέλαιο μαζί με μια κουταλιά της σούπας μουστάρδα και στην συνέχεια βάλτε κομπρέσες από αυτό το μείγμα στην περιοχή που πονάτε κάθε βράδυ μέχρι να παρατηρήσετε κάποια βελτίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *