Η «μαύρη χήρα» της Φθιώτιδας: Έβαλε τον εραστή της να καθαρίσει τον πρώην σύντροφό της

Η ιστορία του εγκλήματος θυμίζει αστυνομική ταινία – Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας μια 46χρονη γυναίκα με τον εραστή της οργάνωσαν τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, εις τον οποίο χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η πλοκή της υπόθεσης ξεκίνησε στη Φθιώτιδα πριν από πολλούς μήνες.

Συγκεκριμένα, για περισσότερους απο εννέα μήνες, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, ερευνούσαν τη δολοφονία ενός 55άχρονου Γερμανού, ο οποίος είχε εντοπισθεί νεκρός (10/01) εξω από το όχημά του, μέσα σε ελαιώνα στον οικισμό Τριανταφυλλιά στην περιοχή της Αρκίτσας στην Φθιώτιδα.

Στον κύκλο υπόπτων ειχε βρεθεί και η 46άχρονη Ελληνίδα πρώην σύντροφος του 55άχρονου Γερμανού η οποία είχε συνάψει νέα σχέση με 56άχρονο άνδρα και απο κοινού διέμεναν στην περιοχή της Φθιωτιδας.

Οι κινήσεις και οι επικοινωνίες της 46άχρονης και του 56άχρονου συντρόφου της, όπως επισημαίνεται από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας, ήταν επιμελώς προσεκτικές ώστε να μην αφήνουν περιθώρια για υποψίες.

Διαβάστε Επίσης  Πρωτομαγιά 2022: Προς μεταφορά η αργία

Η αποκαλούμενη κατά πολλούς «μαύρη χήρα», δήλωσε την εξαφάνισή του πρώην συντρόφου της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και επικαλέστηκε τρίτο πρόσωπο για άλλοθι της ίδιας και του νέου συντρόφου της.

Όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ το nantiareport.gr η 45άχρονη υποστήριξε οτι κατα τη χρονική περίοδο που προσδιορίστηκε ο θάνατος του Γερμανού πρώην συντρόφου της, είχαν από κοινού με τον 56άχρονο νεο σύντροφό της, παρουσία σε εκδήλωση Φιλοζωικής Εταιρεία στην Αταλάντη.

Για την επιβεβαίωση του ισχυρισμού της είχε επικαλεστεί τη μαρτυρία, γυναίκας επίσης μέλους της Φιλοζωικής Οργάνωσης. Κατά την εξέταση της ωστόσο η μάρτυρας, κατέθεσε ότι στην εκδήλωση δεν είχε παραστεί η 45άχρονη αλλα ουτε και ο 57άχρονος νεος σύντροφός της.

Οι ισχυρισμοί της δε φαίνεται να έπεισαν τους άνδρες της ασφάλειας που άρχισαν να παρακολουθούν όλες τις κινήσεις της μαύρης χήρας.

Το πρόσφατο ταξίδι της 46άχρονης στην Ελβετία και οι αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τραπεζικούς λογαριασμούς ως συνδικαιούχος με τον 55άχρονο Γερμανό πρώην σύντροφό της, επαναπροσδιόρισαν την έρευνα των Αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας και επικέντρωσαν την έρευνα στην ίδια.

Διαβάστε Επίσης  Πάνω από 4 μήνες η αναμονή για τους ρευματοπαθείς στα νοσοκομεία

Η 46άχρονη, οπως προκύπτει από την έρευνα της Ασφάλειας Λαμίας, είχε αποσπάσει επιπλέον ποσό ύψους 100.000 ευρώ από κοινό τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε ο 55άχρονος Γερμανός πρώην σύντροφό της, με τον οποίο συνέχιζαν να διατηρούν καλές σχέσεις, ενώ βασει του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχαν υπογράψει, προέκυπτε η υποχρέωσή της 46άχρονης να καταβάλλει 1.000 τον μήνα στον 55άχρονο Γερμανό.

Όταν ο Γερμανός άρχισε να ζητάει επιμόνως τα χρήματά του, τότε η σατανική γυναίκα έβαλε μπροστά το σχέδιο δολοφονίας του.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες και δεν παραδέχονται την συμμετοχή του στο έγκλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *