Νέα μαρτυρία: «Ο Ζακ ήταν νεκρός πριν μπει στο ασθενοφόρο»

Νέα μαρτυρία: «Ο Ζακ ήταν νεκρός πριν μπει στο ασθενοφόρο»

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως για τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου πριν από μία εβδομάδα.

Ένα άτομο που περνούσε με τρόλεϊ από το σημείο την ώρα που ο Ζακ ήταν πεσμένος στο έδαφος σταμάτησε από ενδιαφέρον, επειδή είδε φευγαλαία σκηνές από το περιστατικό, ωστόσο δεν είδε αν ξυλοκοπήθηκε.

Πάντως ο ίδιος κατέθεσε με βεβαιότητα ότι στα λίγα λεπτά που δεν είχε οπτική επαφή, κάτι άλλαξε.

«Όταν έφτασα στο σημείο είδα 10 αστυνομικούς πάνω από το συγκεκριμένο άτομο, ο άνθρωπος αυτός δεν κουνιόταν πλέον όταν έφτασα εκεί, ενώ όσο τον έβλεπα μέσα από το τρόλεϊ είχε τις αισθήσεις του» υποστηρίζει.

»Κατέβασαν το φορείο και όταν ανέβηκε τον πιάσανε τρεις αστυνομικοί να τον ανεβάσουν και όπως τον σηκώσανε τα μάτια του ήταν σε ακαμψία ανοιχτά, το κεφάλι του ήταν πρησμένο και μαυρισμένο και από το λαιμό του έτρεχε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος» ανέφερε.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρό μωρό στη Βέροια: Η μητέρα του ομολόγησε ότι το πέταξε στο φράγμα του Αλιάκμονα

Ολόκληρη την κατάθεση του μάρτυρα παρουσιάζει το News24/7:

«Περνώντας από την Πατησίων με το τρόλεϊ, είδα μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά. Ειδα τέσσερις αστυνομικούς και ένα άτομο πεσμένο στο έδαφος, ζωντανό, είχε τις αισθήσεις του. Προσπαθούσαν να τον αφοπλίσουν, να του πάρουν κάτι από το χέρι. Αυτό το είδα μέσα από το τρόλεϊ. Λίγο πιο πέρα στα 300 μέτρα, κατέβηκα, καθώς δεν υπήρχε στάση κοντά, κατέβηκα και επέστρεψα για να δω τι συνέβη. Όταν έφτασα στο σημείο είδα 10 αστυνομικούς πάνω από το συγκεκριμένο άτομο, ο άνθρωπος αυτός δεν κουνιόταν πλέον όταν έφτασα εκεί, ενώ όσο τον έβλεπα μέσα από το τρόλεϊ είχε τις αισθήσεις του. Ηταν ακινητοποιημένος, δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν μπρούμυτα, στο κεφάλι το είχε μια περασμένη γάζα, όπως και στο πόδι του, του έλειπε ένα παπούτσι. Εκεί που ήταν πεσμένος αρχικά υπήρχε μια λίμνη αίματος. Περίμενα να έρθει το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει, όταν έφτασε δεν είχε σειρήνες, κατέβασαν το φορείο και όταν ανέβηκε τον πιάσανε τρεις αστυνομικοί να τον ανεβάσουν και όπως τον σηκώσανε τα μάτια του ήταν σε ακαμψία ανοιχτά, το κεφάλι του ήταν πρησμένο και μαυρισμένο και από το λαιμό του έτρεχε πολύ μεγάλη ποσότητα αίματος. Εγώ δεν είδα να τον χτυπάνε. Όσο ήμουν εκεί δεν κουνιόταν καθόλου. Είδα έναν άνθρωπο που προφανώς ήτα νεκρός, δεν είδε τί μεσολάβησε μέσα στα τρία αυτά λεπτά. Το ΕΚΑΒ έφυγε χωρίς σειρήνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *