H εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για ΑΝΤ1: «Περνάω εφιαλτικά! Δεν εκλιπαρώ για δουλειά»

H εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για ΑΝΤ1

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον ΑΝΤ1, που έμεινε εκτός προγράμματος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή του Star στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μεταξύ άλλων: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος και προσβεβλημένος από τον ΑΝΤ1… Κι εγώ μαζί με εσάς πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του και το πληροφορήθηκα τον Ιούλιο.

Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον ΑΝΤ1. Έγιναν πολλά ραντεβού και εδώ και στην Κέρκυρα σε καλό κλίμα. Με τους ανθρώπους δεν έχω κανένα παράπονο. Να το ξεκαθαρίσω… Τώρα ο σταθμός κάνει άλλες επιλογές, δεν είμαι μέσα στις επιλογές του σταθμού, αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι όταν έχεις συμβόλαιο με κάποιον και τον πληρώνεις για να δουλεύει, αλλά τον κρατάς δεσμευμένο χωρίς να μπορεί να δουλέψει σε εσένα, ούτε να βρει την τύχη του αλλού. Αυτό για εμένα δεν είναι έντιμο. Δεν είναι αντρίκιο. Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι ούτε κάποια κίνηση εχθρική κάνω προς τον σταθμό μου, ανήκω στον ΑΝΤ1 και περιμένω».

Διαβάστε Επίσης  Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει μετά από 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη!

Και υπογράμμισε: «Στην παρουσίαση προγράμματος με πήραν από τον ΑΝΤ1 τηλέφωνα και πολλά στελέχη και μου είπαν να έρθεις γιατί ο σταθμός σε θέλει. Λέω «αφενός δεν μου το δείχνει ο σταθμός αν με θέλει, αφετέρου δεν θέλετε ούτε εσείς να έρθω επί της ουσίας, διότι θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα να είμαι εγώ εκεί, όταν επί της ουσίας δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε μαζί». Δεν παρακάλεσα τον ΑΝΤ1 να μου κάνει συμβόλαιο πέρυσι. Ο ΑΝΤ1 ήρθε και μου είπε θέλουμε να κάνουμε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και να κάνεις στο πλαίσιο του συμβολαίου ή late night εκπομπές ή prime time show».

Διαβάστε Επίσης  Χαμός στον αέρα του Mega: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη στο τηλέφωνο

Ενώ δεν δίστασε να πει: «Εγώ θέλω να σου πω ότι περνάω εφιαλτικά. Το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι περνάω πάρα πολλές ώρες με τα παιδιά μου. Δεν εκλιπαρώ για δουλειά, ούτε θεωρώ ότι η τηλεόραση χωρίς τον Λιάγκα θα είναι πιο φτωχή. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου. Θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα μου πει ότι «δεν σε θέλω άλλο», αλλά ας μου το πει ο κόσμος.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *