Όμηροι αδίστακτου οπλοφόρου μητέρα και το παιδί της

Όμηροι αδίστακτου οπλοφόρου μητέρα και το παιδί της

Όμηροι στα χέρια αδίστακτου οπλοφόρου βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης μια μητέρα και το παιδί της. Ο κακοποιός άρπαξε το αυτοκίνητο της οικογένειας, στην προσπάθεια του να διαφύγει μετά από τροχαίο που προκάλεσε ο ίδιος.

Μια οικογένεια η οποία σταμάτησε να προσφέρει της πρώτες βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα που έγινε μπροστά στα μάτια τους. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη 1:30 το μεσημέρι στην έξοδο 7 της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κακοποιός παραβίασε το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο. Η οικογένεια που εκείνη τη στιγμή ακολουθούσε, σταμάτησε να βοηθήσει. Τότε όμως ο υπαίτιος οδηγός τράβηξε πιστόλι, το κόλλησε στον κρόταφο του πατέρα της οικογένειας, τον έσυρε έξω, μπήκε στη θέση του οδηγού και έφυγε.

Διαβάστε Επίσης  Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο «Ερυθρός Σταυρός»

Έχοντας όμως ουσιαστικά ομήρους τη μητέρα και το παιδί που βρίσκονταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο. Προκλήθηκε απίστευτος πανικός και κινητοποίηση της αστυνομίας. Ευτυχώς ο οπλοφόρος λίγο αργότερα, όταν αισθάνθηκε ασφάλεια κατέβασε τη γυναίκα και το παιδί και τελικά κατάφερε να διαφύγει προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο ο κακοποιός είχε προκαλέσει το τροχαίο ατύχημα το είχε νοικιάσει από μια εταιρεία. Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν την ταυτότητά του από αποτυπώματα και ίχνη DNA που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Προσπαθούν επίσης να δουν το τι σχεδίαζε ο αδίστακτος κακοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Έπεσε νεκρός στο γαμήλιο γλέντι του γιου του

Πηγή: Star

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *