Η επιστροφή: Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA

 

 Η επιστροφή: Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η επιστροφή, η Δανάη έρχεται αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν του Μάνου και εμβρόντητη αποφασίζει να πάει στην αστυνομία για να τον προστατεύσει.

Ο Μάνος της εξηγεί πως μια τέτοια κίνηση μόνο αναστάτωση θα φέρει στην οικογένειά τους. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να τον εμπιστευτεί και να τον αφήσει να τα χειριστεί μόνος του. Η ύπαρξη ενός μικρού αγοριού όμως, από την προηγούμενη ζωή του Μάνου, θα ανατρέψει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα. Την ίδια στιγμή ο Ζερβός μαθαίνει το μπλέξιμο του Μάνου με τον μυστηριώδη άντρα και αποφασίζει να επέμβει δυναμικά.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 40-41-42

Ο Νικήτας και ο Πέτρος προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα τους αποκάλυψε το τεστ DNA, ο Νικήτας όμως αρνείται να ακολουθήσει τη λογική του Πέτρου και τις υποψίες του για τον Ορέστη. Ο Φίλιππος έρχεται συνεχώς πιο κοντά στην Έλενα ενώ ο Χάρης ανακοινώνει στην οικογένεια την καινούργια του δουλειά, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του πατέρα του. Η Δανάη δεν αντέχει και ξεσκεπάζει στον Ορέστη τον εκβιασμό που έχει υποστεί ο Μάνος. Πώς θα αντιδράσει ο Ορέστης σε μια τέτοια αποκάλυψη;

Διαβάστε Επίσης  Βρετανία: Οι αποφάσεις του βασιλιά Κάρολου που έχουν εξοργίσει Χάρι και Μέγκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *