«Γυναίκα Χωρίς Όνομα» Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 (ενδέκατο, δωδέκατο, δέκατο τρίτο, δέκατο τέταρτο και δέκατο πέμπτο επεισόδιο) στον ANT1.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε πως η Έλλη βρίσκει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μαρίνας και κάνει σκηνή στον Κωστή. Ο Νάσος εκδηλώνει τις αντιρρήσεις του στη Μάρθα και στη Μαρίνα για το σχέδιο καταστροφής της Κάτιας.

Στο επεισόδιο 11 της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως o Κωστής ακολουθεί την γυναίκα που του θυμίζει την Μαρίνα, και απαιτεί εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κλιμακώνει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τη Μάρθα και ρίχνει τη Ρένα στο κυνήγι του Μιχάλη, ο οποίος σοκαρισμένος βρίσκεται μπροστά σε μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Ταυτόχρονα, ένα πακέτο χωρίς αποστολέα φτάνει στο σπίτι της Κάτιας, για να θυμίσει στην Έλλη τη Μαρίνα…

Στο επεισόδιο 12 ο Μιχάλης μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για το τι έκανε η Κάτια στη Μαρίνα. Μετά από έναν καυγά, ο Δημήτρης χωρίζει τη Σοφία, ενώ η Κάτια μαθαίνει από τον Αντρέα για τη σχέση του με τη Φένια.

Η Μαρίνα προχωράει με το σχέδιο εκδίκησής της. Συναντιέται ξανά με τον Μιχάλη για να δούνε τους όρους του συμβολαίου του και αρχίζει να αναπτύσσεται μια έντονη οικειότητα μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Θρήνος στον γάμο της Μαρίνας και του Μιχάλη!

Από την άλλη πλευρά, ο Κωστής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις του για τη Μαρίνα και το θάνατό της. Την παρακολουθεί και προσπαθεί να μάθει ποια είναι πραγματικά.

Στο επεισόδιο 13 ο Κωστής είναι σίγουρος ότι η δικηγόρος Νάντια Πετρίδου είναι η Μαρίνα και την πιέζει να το παραδεχθεί.

Η Έλλη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής έχει φτιάξει εδώ και χρόνια κενοτάφιο για τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα, ο Κωστής εκμυστηρεύεται στον Μίλτο τις υποψίες του για τον στημένο θάνατο της Μαρίνας.

Η Κάτια ζητάει από τον Μιχάλη να την φέρει σε επαφή με τη δικηγόρο του, χωρίς να ξέρει ότι είναι η Μαρίνα, και εκείνος θα κανονίσει να συναντηθούν στο σκάφος. Το ίδιο βράδυ η Μαρίνα θα παραλάβει από άγνωστο παραλήπτη ένα δέμα, του οποίου το περιεχόμενο θα την σοκάρει…

Στο επεισόδιο 14 με την Έλλη απέναντί της και τον Δημήτρη να έχει εμφανώς μπλεχτεί σε μια νέα ερωτική περιπέτεια, η Κάτια νιώθει περισσότερο αδύναμη από ποτέ. Ο Αντρέας, αποφασισμένος να την βοηθήσει, θα προσπαθήσει να παγιδέψει τη Φένια και τον Δημήτρη.

Ο Μιχάλης ετοιμάζεται για το γύρισμα και ζητάει από τη Μαρίνα να είναι δίπλα του. Εκεί, η Μαρίνα θα έχει την ευκαιρία να ξανασυναντήσει μετά από πολύ καιρό – και έχοντας πια άλλη ταυτότητα – την αδελφή του Κωστή, Σοφία, αλλά και τον Δημήτρη Μακρή.

Διαβάστε Επίσης  «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 16-17-18-19-20

Η ομοιότητά της με τη νεκρή για αυτούς Μαρίνα κάνει και τους δυο να τα χάσουν. Η Μαρίνα είναι πια έτοιμη για τον τελικό της στόχο: να αντιμετωπίσει την ίδια την Κάτια και να μπει στην οικία Μακρή.

Στο επεισόδιο 15 η Μαρίνα με τη Μάρθα προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Ρένα για τον νέο της ρόλο στο σπίτι της Κάτιας, ενώ εφαρμόζουν σχέδιο για να προκαλέσουν ρήξη ανάμεσα στον Δημήτρη και στο Μιχάλη.

Ο Δημήτρης παραχωρεί ένα ποσοστό της εταιρίας στην Κάτια. Εν τω μεταξύ, ο Κωστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει για τη δικηγόρο που του θυμίζει τη Μαρίνα. Έρχεται ξανά πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της.

Αυτή τη φορά, βλέπει και η Έλλη «ζωντανή» τη Μαρίνα. Η Εύη προσπαθεί να πείσει το Μιχάλη να προσβάλει τη διαθήκη της μητέρας του. Την ίδια στιγμή, «συμμαχεί» και με τη Μαρίνα, για να πείσουν το Μιχάλη να αναλάβει δράση. Ο Γιώργος και η Σοφία έρχονται πιο κοντά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *