«Γυναίκα Χωρίς Όνομα»: Επεισόδια 16-17-18-19-20

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Επεισόδιο 16

Η Έλλη, γνωρίζοντας τη Νάντια Πετρίδου, ανησυχεί ότι είναι η Μαρίνα και τσακώνεται με τον Κωστή. Ο Κωστής πάει να κοιμηθεί στο πατρικό του και εκμυστηρεύεται στη Ρία ότι δεν αντέχει άλλο τη ζήλεια της Έλλης.

Η Μαρίνα προσπαθεί με τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να διεκδικήσει την περιουσία, ενώ η Μάρθα βρίσκει τον τρόπο ώστε η Ρένα να μπει στο σπίτι της Κάτιας… Ο Κωστής δηλώνει την παραίτησή του στο Δημήτρη. Και εκείνος θα αποκαλύψει το αληθινό του πρόσωπο στο Μιχάλη.

Επεισόδιο 17

Ο Δημήτρης έχει μετανιώσει που μάλωσε με το Μιχάλη, γιατί φοβάται ότι θα προσβάλει τη διαθήκη. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης επιβεβαιώνει τους φόβους του και ανακοινώνει στη Μαρίνα ότι θα διεκδικήσει το μισό της περιούσιας που του ανήκει.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια δεν αντέχει! Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

Η Μαρίνα αρχίζει να «σκαλίζει» το παρελθόν του. Η Κάτια βάζει τον Αντρέα να ψάξει περισσότερα στοιχεία για την Ειρήνη Δήμου, τη νέα μπέιμπι σίτερ της Έλλης. Όταν ο Αντρέας της μεταφέρει ότι η κοπέλα αυτή είναι ανύπαρκτη, η Κάτια καταλαβαίνει περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Το τόσο καλά πλεγμένο σχέδιο της Μάρθας και της Μαρίνας αρχίζει να ξηλώνεται….

Επεισόδιο 18

Ο Μιχάλης επιβεβαιώνει τους φόβους του και ανακοινώνει στη Μαρίνα ότι θα διεκδικήσει το μισό της περιούσιας που του ανήκει. Η Μαρίνα αρχίζει να «σκαλίζει» το παρελθόν του.

Επεισόδιο 19

Η Έλλη τσακώνεται έντονα με το Δημήτρη για τον Κωστή, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να βρει τρόπο να προσβάλει τη διαθήκη και να διεκδικήσει ο Μιχάλης την περιουσία του.

Διαβάστε Επίσης  Στράτος Τζώρτζογλου: Μιλάει για τον ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Παράλληλα, ο Μιχάλης εξομολογείται στον Κωστή ότι αρχίζει να έχει αισθήματα για τη Μαρίνα. Η Εύη, ενοχλημένη που ο Μιχάλης περνάει χρόνο με την Μαρίνα, συμμαχεί με την Κάτια, η οποία προτείνει στο Μιχάλη να τα βρουν με το Δημήτρη και να αποφύγουν δικαστικές διαμάχες. Εν τω μεταξύ, η Ρένα αναλαμβάνει νέα αποστολή στο σπίτι της Κάτιας.

Επεισόδιο 20

Ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μιχάλης και η Εύη παντρεύονται, προκαλώντας την οργή του Μιχάλη. Η Μάρθα προσλαμβάνει τη Χριστίνα, μια νοσοκόμα για να προσέχει τη Νάντια, ενώ ο Κωστής μαθαίνει πού είναι το σπίτι της Μαρίνας. Η Κάτια πηγαίνει στο σκάφος του Μιχάλη για να του κάνει έκπληξη, την ίδια στιγμή που εκείνος περιμένει τη Μαρίνα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *