Συνελήφθη 58χρονος που είχε στήσει υπαίθρια αγορά ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο

Ένα εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι μέσα στο κτήμα της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Μαρούσι είχε μετατρέψει σε υπαίθρια αγορά πώλησης ναρκωτικών ένας 58χρονος, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Δήλωνε άστεγος και στο εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι στον αχανή εξωτερικό χώρο του Πανεπιστημίου, ο 58χρονος είχε τοποθετήσει τη ζυγαριά, την κάνναβη και ό,τι άλλο χρειαζόταν μετατρέποντας το κτίσμα σε «κατάστημα» απαγορευμένων ουσιών.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν καταγγελίες στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου ότι το συγκεκριμένο άτομο διακινούσε ουσίες μέσα από τη σχολή, ενώ αρκετές φορές είχε πλησιάσει επικίνδυνα και φοιτητές που διαβιούσαν στους κοιτώνες της σχολής.

Διαβάστε Επίσης  Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη

Στην επιχείρηση που ακολούθησε, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εντόπισαν μέσα στο μισογκρεμισμένο εκκλησάκι πάνω από ένα κιλό κάνναβη, μια ζυγαριά ακρίβειας, 31 σακουλάκια που περιείχαν κάνναβη, έτοιμα προς πώληση, αλλά και δεκάδες πλαστικές συσκευασίες για να τοποθετεί τα ναρκωτικά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο ανακριτής έδωσε εντολή να πάρει ο 58χρονος το δρόμο για τις φυλακές, καθώς η απόφαση του δικαστικού λειτουργού ήταν να προφυλακιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *