Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Έγκλημα και πάθος»,

Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Έγκλημα και πάθος», φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη και υπόσχεται να μας καθηλώσει. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και ο δημιουργός ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά, μετά την ολοκλήρωση της κομεντί «4χχχ4», προχωρώντας στη δημιουργία μίας αστυνομικής σειράς σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ. Το «Έγκλημα και πάθος» υπογράφουν σεναριακά πέρα από τον Δημήτρη Αρβανίτη και οι Στέλλα Ζαφειροπούλου, Δανάη Αντωνοπούλου, Αμάντα Σοφιανοπούλου, ενώ η εκτέλεση παραγωγής φέρει τη «σφραγίδα» της D-Ρort Ρroductions. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 23.00, ενώ θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Το καστ της σειράς συνθέτουν γνωστοί αλλά και νεότεροι ηθοποιοί: Γιώργος Χρανιώτης, Υρώ Λούπη, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Αϊβάζης, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βίκυ Κάβουρα, Στεφανία Γκουρνέλου, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λάγκος κ.ά. Πρόκειται για μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, η οποία δραματοποιεί εγκλήματα που συγκλονίζουν. Σχέσεις πάθους που καταλήγουν στο έγκλημα, αποτρόπαιες δολοφονίες που αναζητούν τον ένοχο και θύτες υπεράνω πάσης υποψίας πρωταγωνιστούν σε συνταρακτικές ιστορίες που αφήνουν το αποτύπωμα τους στις ψυχές και το μυαλό. Με την κινηματογραφική ματιά που τον διακρίνει, ο Δημήτρης Αρβανίτης «παντρεύει» ευρηματικά τη μυθοπλασία με την ντοκιμαντερίστικη αφήγηση, διεισδύοντας στο μυαλό του δολοφόνου και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκάστοτε ιστορία/επεισόδιο σχολιαστές και αναλυτές φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη και τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Τα ερωτήματα πολλά! Τι σκεφτόταν όταν πέρασε εκείνη τη λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή; Ποιο κίνητρο όπλισε το χέρι του για να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους; Σ' έναν φόνο υπάρχει ηθική αυτουργία; Τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην αυτοχειρία; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό... Πηγή: MY TV

«Έγκλημα και πάθος»: Όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1

Η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Έγκλημα και πάθος», φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη και υπόσχεται να μας καθηλώσει.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και ο δημιουργός ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη μία χρονιά, μετά την ολοκλήρωση της κομεντί «4χχχ4», προχωρώντας στη δημιουργία μίας αστυνομικής σειράς σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Το «Έγκλημα και πάθος» υπογράφουν σεναριακά πέρα από τον Δημήτρη Αρβανίτη και οι Στέλλα Ζαφειροπούλου, Δανάη Αντωνοπούλου, Αμάντα Σοφιανοπούλου, ενώ η εκτέλεση παραγωγής φέρει τη «σφραγίδα» της D-Ρort Ρroductions.

Η πρεμιέρα  τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 23.00, ενώ θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Σπιτικές θεραπείες για ανακούφιση από την οσφυαλγία

Το καστ της σειράς συνθέτουν γνωστοί αλλά και νεότεροι ηθοποιοί: Γιώργος Χρανιώτης, Υρώ Λούπη, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Αϊβάζης, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βίκυ Κάβουρα, Στεφανία Γκουρνέλου, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνος Λάγκος κ.ά.

Πρόκειται για μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, η οποία δραματοποιεί εγκλήματα που συγκλονίζουν.

Σχέσεις πάθους που καταλήγουν στο έγκλημα, αποτρόπαιες δολοφονίες που αναζητούν τον ένοχο και θύτες υπεράνω πάσης υποψίας πρωταγωνιστούν σε συνταρακτικές ιστορίες που αφήνουν το αποτύπωμα τους στις ψυχές και το μυαλό.

Με την κινηματογραφική ματιά που τον διακρίνει, ο Δημήτρης Αρβανίτης «παντρεύει» ευρηματικά τη μυθοπλασία με την ντοκιμαντερίστικη αφήγηση, διεισδύοντας στο μυαλό του δολοφόνου και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκάστοτε ιστορία/επεισόδιο σχολιαστές και αναλυτές φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη και τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Τα ερωτήματα πολλά!

Διαβάστε Επίσης  Γιατροί χορήγησαν σε ασθενή… 15 μπύρες για τον σώσουν από βέβαιο θάνατο

Τι σκεφτόταν όταν πέρασε εκείνη τη λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή; Ποιο κίνητρο όπλισε το χέρι του για να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους; Σ’ έναν φόνο υπάρχει ηθική αυτουργία; Τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο στην αυτοχειρία;

Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που υπόσχονται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό…

Πηγή: MY TV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *