Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια – Πιθανό κίνητρο τα λύτρα

Περίπου στις 15:00 ανακοινώθηκε επίσημα πως τα παιδιά εντοπίστηκαν από τις κυπριακές αρχές.

 

 

 

 

Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια τα οποία αγνοούνταν από το πρωί μετά που τα είχε πάρει με αυτοκίνητο άγνωστος άντρας από το σχολείο τους

Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 7 ώρες από την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων.Τα αγόρια  είναι καλά στην υγεία τους  και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους. Ο δράστης είναι 35χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι  πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία.«Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά,ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στην Χίο: Μυστηριώδης θάνατος διανομέα – Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές του

Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα».

Από τη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης

Σε δηλώσεις του ο Αρχηγός Αστυνομίας δήλωσε ότι έχει γίνει ανάκληση προσωπικού για την υπόθεση ενώ δεκάδες ήταν οι πληροφορίες από πολίτες, η κάθε μια εκ των οποίων τύγχανε σοβαρής επεξεργασίας.

Νωρίτερα…

Η είδηση για την απαγωγή των δύο αγοριών είχε προκαλέσει παγκύπριο συγκλονισμό. Ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, φέρονται να παρασύρθηκαν από άγνωστο άντρα στο αυτοκίνητό του. Πληροφορίες, ανέφεραν από το πρωί ότι ο φερόμενος δράστης είχε προσεγγίσει άλλα τρία παιδιά, τα οποία ωστόσο δεν τον ακολούθησαν.

Διαβάστε Επίσης  Δασικές πυρκαγιές σαρώνουν τις ΗΠΑ - Χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, ο άνδρας συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος ζητώντας τη βοήθειά τους να μετακινήσει κάποια βιβλία. Ακολούθως τα έβαλε στο αυτοκίνητό του (σαλούν, χρώματος γκρίζου) και έφυγε.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες των δύο παιδιών και δίνοντας στη δημοσιότητα όσες πληροφορίες είχε για τον δράστη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *