Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 24 ως 30/9/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη και την Πανσέληνο στο ζώδιο σου περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία, η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου . Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη και την Πανσέληνο στον Κριό ανανεώνεις τις βλέψεις σου, οι διαθέσεις σου θα είναι δυναμικές, θα τα κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Θα είσαι σε θέση να βγάλεις στην επιφάνεια τα θελκτικά στοιχεία της προσωπικότητας σου, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Ξεκινάς συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στον Κριό νέες αποφάσεις θα πάρεις μέσα στο εξαήμερο, θα εστιάσεις στο πως μπορείς να δώσεις ανανεωτική ώθηση στον δεσμό σου και θα βρεις τον τρόπο. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ειλικρινείς θα είναι οι κουβέντες που θα ειπωθούν, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προτάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη δεν θα λείψουν το φλερτ και οι προσεγγίσεις, αισιοδοξία θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, δε θα σταθείς σε υποσυνείδητες αναστολές. Με την Πανσέληνο στον Κριό βάζεις τέλος στα παλιά, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ωστόσο οι προσδοκίες σου καλό θα είναι να πατούν στο έδαφος.

Σε σχέση. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα εκφραστείς με αμεσότητα, δεν θα έχεις σκοπό να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι. Με την Πανσέληνο στον Κριό θα προσπαθήσεις να βγεις από ανασφάλειες και φοβίες, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου. Ξεκαθαρίζεις επιθυμίες και βλέψεις, περνάς σε άμεσες προτάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες που ουσιαστικά θα δηλώνουν πως μπορείς να χειριστείς τις αδυναμίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Κριό και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους βγαίνεις από τον αρνητισμό και την πεισματική αντίδραση, τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δράσεις, να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου κατ επέκταση και η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία. Ανανέωσε το παρουσιαστικό σου, κρατά αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Σε σχέση. Κοινωνική και γεμάτη θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα βγείτε έξω, θα διασκεδάσετε, θα δώσετε οξυγόνο στη σχέση σας. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, θα είσαι σε θέση να διαισθανθείς και να κατανοήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους πολύ καλά θα κάνεις και δε θα θελήσεις να αγχώσεις τις καταστάσεις, διατήρησε τη στάση σου χαλαρή και καλοδιάθετη.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 19 ως 25/2/2024

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη και την Πανσέληνο στον Κριό σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της προσωπική σου ζωής. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει νέα προοπτική με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση με την Πανσέληνο στον Κριό βγαίνεις από τους προβληματισμούς, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να σε να απαλλάξουν από τη στασιμότητα. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, θα θελήσεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα μπορεί να τονώσει τη σχέση σου. Δυναμισμός θα σε διακρίνει, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στο τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και η Πανσέληνος στον Κριό θα σε αποτρέψουν να γυρίσεις τη μνήμη σου πίσω στις παλιές αποτυχίες. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι ελπίδες σου όσο και οι προσδοκίες σου. Οι πράξεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να πέσεις στα ίδια λάθος πρόσωπα.

Σε σχέση. Η Πανσέληνος στον Κριό θα σε ωθήσει στο να ψάξεις τις πραγματικές αιτίες, αλλάζεις τρόπο αντιμετώπισης, στα δύσκολα θέματα ή στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή σου δημιουργούν αρνητισμό. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά, οι πράξεις σου θα είναι ουσιαστικές.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και η Πανσέληνος στον Κριό θα δώσουν μια απελευθερωμένη όψη στη στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δε θα απογοητευτείς, τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη και την Πανσέληνο στον Κριό θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές σχέσεις ή πληγές και θα μπορέσεις να πας παρακάτω. Θα έχεις τη ψυχική δύναμη να διαγράψεις καταστάσεις ή σχέσεις που σε άδειασαν συναισθηματικά. Οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας αρχής, κάνε το βήμα να δώσεις στην προσωπική σου ζωή μια ολοκαίνουργια ευκαιρία.

Σε σχέση. Αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες, θα σε διακρίνει αυτοσυγκράτηση, ισχυρή αντίληψη και αισθαντικότητα. Απαλλάσσεσαι από άτοπες αβάσιμες φοβίες ενδεχομένως να τολμήσεις να περάσεις σε προτάσεις που ως τώρα δεν έπαιρνες την απόφαση να το κάνεις. Στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου, το ταίρι σου θα σου δείξει εκτίμηση και εμπιστοσύνη, φανέρωσε με ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Κριό και τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και την περιπέτεια, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Δυναμική θα είναι η διάθεση σου, σε συμβουλεύω να περάσεις σε άμεσες προτάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις, διλήμματα, αλλά και ξαφνικές λύσεις για 4 ζώδια

Σε σχέση. Συναισθηματικό βάθος θα αναζητήσεις στη σχέση με το ταίρι σου, σοβαρή θα είναι η στάση σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που υπάρξουν δισταγμοί σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, η μεταξύ σας ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να υποσχεθείτε. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις δυναμικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ευνοήσει το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να σκεφτείς ενθαρρυντικά, θα είσαι σε θέση να διώξεις πρόσωπα που σε απογοήτευσαν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη θα προσεγγίσεις, θα ανοιχτείς θα μιλήσεις αυθόρμητα. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του καινούριου προσώπου που θα γνωρίσεις, οι φιλοφρονήσεις που θα ανταλλάξετε πολύ γρήγορα θα καταλήξουν σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στον Κριό με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα διορθώσεις τις λανθασμένες ενέργειες και θα καταφέρεις να βγεις από τις αρνητικές καταστάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε ωθήσει να επιδιώξεις την σταθερότητα ίσως και τη δέσμευση, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις αγχωμένες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Κριό αποφασίζεις να δώσεις άνοιγμα για νέα αρχή, θα τονωθεί η ανάγκη σου για καινούργιο ξεκίνημα. Αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα στρώσει έδαφος για συνομιλίες που θα έχουν θετική κατάληξη, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε αποκαλυπτικές κουβέντες. Τα λόγια σας θα προσδίδουν άνεση και οικειότητα, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστική εξέλιξη.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου θα είναι δυναμικός και θα σε ωθήσει σε άμεσες διεκδικήσεις, κάτι θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη έντονη θα είναι η ανάγκη σου για εξτρεμιστικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο προσοχή να μην πέσεις σε υπερβολές, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με ανανεωτικά θέματα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Κριό ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Άρη θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η Πανσέληνος στον Κριό θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *