Mαριάννα Τουμασάτου: Αποκαλύπτει το μυστικό της ομορφιάς της

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και γοητευτική γυναίκα.  Η Μαριάννα Τουμασάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει το μυστικό της ομορφιάς της και αν θα έκανε αισθητική επέμβαση.  Όπως έχεις δηλώσει και η ίδια, ο χρόνος σου έχει φερθεί πολύ καλά. Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση αν κάτι σε ενοχλούσε; «Δεν το ξέρω. Δεν είμαι κάθετη σε τίποτα. Οι ανάγκες μας ορίζονται από την καθημερινότητα μας. Αν αύριο ξυπνήσω, είμαι το χάλι μου το μαύρο και δεν μπορώ να το απορροφήσω σαν πληροφορία, δεν είμαι υποχρεωμένη να υποστηρίζω αυτό που έλεγα στα 20 που είχα τη φρεσκάδα της ηλικίας ή σήμερα που είμαι 50 και μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος».  Φροντίζεις να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου;  «Εύκολα με παραμελώ σε αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, όμως, έχω καλούς φίλους που με φροντίζουν. Και στο κέντρο ομορφιάς και στα δύο κομμωτήρια όπου φτιάχνω τα μαλλιά μου, αλλά και στο χώρο που φτιάχνω τα νύχια μου είναι όλοι φίλοι μου, εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες».  Θα μας πεις το μυστικό ομορφιάς σου; «Ξεβάφομαι καλά, όσο κουρασμένη και να είμαι. Στην καθημερινότητα μου δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ».  Πόσο εύκολο είναι να είσαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο που κάνετε την ίδια δουλειά; «Όλα τα πράγματα έχουν βαθμό δυσκολίας. Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Δεν αποφεύγουμε να δουλέψουμε μαζί. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές».   Βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια σε λίγο διαφορετικούς ρόλους: ως παρουσιαστές ή ως συμμετέχοντες σε σόου. Σου έγινε κάποια δελεαστική τέτοια πρόταση; «Μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά επειδή δεν νιώθω ικανή για αυτά, τα αφήνω για τους ανθρώπους που μπορούν να τα χειριστούν καλύτερα», λέει στο People.

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και γοητευτική γυναίκα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει το μυστικό της ομορφιάς της και αν θα έκανε αισθητική επέμβαση.

Όπως έχεις δηλώσει και η ίδια, ο χρόνος σου έχει φερθεί πολύ καλά. Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση αν κάτι σε ενοχλούσε;
«Δεν το ξέρω. Δεν είμαι κάθετη σε τίποτα. Οι ανάγκες μας ορίζονται από την καθημερινότητα μας. Αν αύριο ξυπνήσω, είμαι το χάλι μου το μαύρο και δεν μπορώ να το απορροφήσω σαν πληροφορία, δεν είμαι υποχρεωμένη να υποστηρίζω αυτό που έλεγα στα 20 που είχα τη φρεσκάδα της ηλικίας ή σήμερα που είμαι 50 και μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος».

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Επεισόδια 27-28-29-30-31-32-33-34

Φροντίζεις να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου;
«Εύκολα με παραμελώ σε αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, όμως, έχω καλούς φίλους που με φροντίζουν. Και στο κέντρο ομορφιάς και στα δύο κομμωτήρια όπου φτιάχνω τα μαλλιά μου, αλλά και στο χώρο που φτιάχνω τα νύχια μου είναι όλοι φίλοι μου, εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεργάτες».

Θα μας πεις το μυστικό ομορφιάς σου;
«Ξεβάφομαι καλά, όσο κουρασμένη και να είμαι. Στην καθημερινότητα μου δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ».

Διαβάστε Επίσης  Πρόσφερε 10.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για το «Σπίτι του Ηθοποιού» κι έπειτα έγινε... Λούης!

Πόσο εύκολο είναι να είσαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο που κάνετε την ίδια δουλειά;
«Όλα τα πράγματα έχουν βαθμό δυσκολίας. Είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Δεν αποφεύγουμε να δουλέψουμε μαζί. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές».

Βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια σε λίγο διαφορετικούς ρόλους: ως παρουσιαστές ή ως συμμετέχοντες σε σόου. Σου έγινε κάποια δελεαστική τέτοια πρόταση; «Μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά επειδή δεν νιώθω ικανή για αυτά, τα αφήνω για τους ανθρώπους που μπορούν να τα χειριστούν καλύτερα», λέει στο People.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *