Το Τατουάζ: Ο Στέφανος πηγαίνει στη φυλακή να δει την Όλγα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Όλγα, αποκαρδιωμένη, οδηγείται στο κρατητήριο κι από’ κει στις φυλακές Τρικάλων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη δίκη.

Ο Άλεξ της υπόσχεται πως θα την βγάλει από κει μέσα και πως θα προσέχει την κόρη τους σαν τα μάτια του. Η Τατιάνα συμβουλεύει την Αθηνά να πάει με τα νερά του Νικόλα, γιατί μπορεί να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Η Αμαλία πετυχαίνει τον Σέκερη εκτός υπηρεσίας και έρχεται σε επαφή με μια πιο ανθρώπινή του πλευρά. Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Όλγα, αλλά εκείνη του λέει να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του.

Ο Ορφέας μαθαίνει ότι η Ελένη ξεκίνησε την πρακτική της σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας και θορυβείται.

Διαβάστε Επίσης  Χαμός στον αέρα του Mega: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη στο τηλέφωνο

Η Αμαλία επιστρέφει στο Λονδίνο και προειδοποιεί τον Θεοχάρη πως αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα χάσει την κόρη του για πάντα. Ο Άλεξ με την Άννα και τη Λήδα επιστρέφουν στην Αίγινα κι όλοι αναλαμβάνουν να βοηθήσουν το ζευγάρι με την φροντίδα της μικρής.

Ο Νικόλας με την Αθηνά μπλέκουν σε μια ακόμη περιπέτεια που αυτή τη φορά θα τους αναγκάσει να συμμαχήσουν.

Η Άννα με τον Άλεξ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση με τη Λήδα στη ζωή τους και παραμερίζουν κάθε άλλη ανάγκη τους, προκειμένου να προσφέρουν στη μικρή την φροντίδα και τη στοργή που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος πηγαίνει στη φυλακή να δει την Όλγα, αλλά αυτή αρνείται να πάει στο επισκεπτήριο, μένοντας σταθερή στην απόφασή της να τον αφήσει να συνεχίσει απερίσπαστος τη ζωή του, χωρίς το βάρος της περιπέτειας που για εκείνη μόλις έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Alpha κάνει μείωση 35% στον μισθό της Μενεγάκη

Στο Λονδίνο, η Αμαλία συνεχίζει την μυστική της έρευνα για τη Μαργκώ, γεγονός που την οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση με τον Θεοχάρη. Από την πλευρά του ο Τόνυ, παρακαλάει τη Βέρα να μεσολαβήσει στην Τατιάνα και παράλληλα αναθέτει στη Νικόλ να βρει κέντρο αποτοξίνωσης, αποφασισμένος να “καθαρίσει” και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Κι ενώ η Τατιάνα περιμένει με αγωνία την Τόνια να της αποκαλύψει τα στοιχεία του “Γενάρη”, ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στο γραφείο της ψυχιάτρου, αποφασισμένος να κάνει την τελική του κίνηση, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *