Το Τατουάζ: Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Βίκυ καταρρέει μαθαίνοντας πως η κόρη της μπορεί να ζει και να είναι ακόμα στα χέρια των παιδεραστών.

Ο Άλεξ βγάζει εισιτήριο για το Λονδίνο και πείθει την Άννα να πάει και να τα βρει με τον πατέρα της. Η Τατιάνα ψάχνει με αγωνία την Τόνια, για να της αποκαλύψει τα στοιχεία του Γενάρη, αλλά δεν την βρίσκει πουθενά. Ο Σέκερης της απαγορεύει να επέμβει και να την ψάξει, αν δεν περάσουν 48 ώρες. Η Όλγα αποκτά μια σύμμαχο στη φυλακή, τη συγκρατούμενή της Βάσω.

Ο Θεοχάρης βρίσκει έναν πιθανό ενοικιαστή για τις παμπ και αποφασίζει να τον γνωρίσει στη Νικόλ. Ο Σέκερης απορεί με τη συμπεριφορά του γιού του και την εμμονή του να αντιγράφει τον νεκρό αδερφό του. Η Τατιάνα παραδέχεται στη Βέρα πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Τόνυ. Η Άννα επισκέπτεται τον Τόνυ και προσπαθεί να τον πείσει να πάει για απεξάρτηση. Ο Αντρέας γνωρίζει την Νάνσυ και μια φιλία γεννιέται. Τα πράγματα, όμως, για τον γιο του Σέκερη δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Στέφανος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας.

Διαβάστε Επίσης  Ορέστης Τζιόβας: Μιλά για τον νέο του ρόλο στη σειρά «Έλα στην θέση μου»

Ο Ορφέας σώνει και βγάζει τον μικρό Μάριο στην στεριά, το παιδί όμως δεν αναπνέει. Ο Αντρέας φαίνεται να φέρει το σημάδι του νεκρού Άλκη πάνω στο σώμα του, κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική. Στο μεταξύ, η Όλγα συνεχίζει να περνάει δύσκολα μέσα στην φυλακή. Ο Θεοχάρης «βάζει νερό στο κρασί του» και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αλέξανδρο αλλά και με τον Παύλο!

Διαβάστε Επίσης  Κέλλυ Κελεκίδου: Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας, όταν σταματάει αυτός, σταματάνε πολλά στη σχέση

Ερωτικά συναισθήματα ξυπνούν στον Νικόλα και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που αισθάνεται για την Αθηνά! Ο Ορφέας κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την Ελένη κι αυτή τη φορά γίνεται κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενε. Ο Νικόλας με τον Χάρη καταφέρνουν και απαγάγουν τον Σαρλή, μια έκπληξη όμως τους περιμένει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *