Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό

ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – «Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ», ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

Στην περιοχή της Μονεμβασιάς στρέφεται ένα τμήμα της έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαλευκανθεί η εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού το πρωί του Σαββάτου (08/09) έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Βήμα», οι διωκτικές Αρχές ανάμεσα στα άλλα ενδεχόμενα, εξετάζουν την περίπτωση αγοράς οικοπέδου, από πλειστηριασμό σε παραλιακή περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς που εξελίχθηκε σε μία πολυετή διαμάχη με κατοίκους, υπηρεσίες της περιοχής αλλά και σε κεντρικό επίπεδο.

Ακόμη ερευνώνται κι άλλες δοσοληψίες του 51χρονου και κυρίως η περίπτωση της απόκτησης διαμερίσματος της τάξης των 250.000 ευρώ τουλάχιστον ύστερα από δικαστική διαμάχη με δικηγόρο στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Απεβίωσε ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος

Ο άτυχος φαρμακοποιός πυροβολήθηκε από άγνωστο που τον πλησίασε την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στο Παλαιό Ψυχικό.

Στις εκκρεμότητες και στα τυχόν κίνητρα της δολοφονίας αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους συγγενικά πρόσωπα του θύματος.

Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν είναι και η υπόθεση αγοράς οικοπέδου προ δεκαετίας, έκτασης περίπου πέντε στρεμμάτων, στην παραλία Πλύτρων Λακωνίας και στην οποία ο άτυχος 57χρονος σχεδίαζε τουριστική επένδυση.

Όμως υπήρξαν αντιδράσεις κατοίκων και τοπικών φορέων με την επίκληση ότι η περιοχή ήταν αρχαιολογικός χώρος. Ακολούθησαν σφοδρές διαμάχες με πολλούς κατοίκους της περιοχής, ενώ η υπόθεση ανατέθηκε και στην εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Διαβάστε Επίσης  Λαμία: Ερωτικό τρίο και σεξουαλικά παιχνίδια που... παρατράβηξαν πίσω από την ομηρία της Γαλλίδας;

Παράγοντες της περιοχής επιβεβαιώνουν αυτή την πολυετή αντιδικία, χωρίς όμως να την συνδέουν με οποιαδήποτε περίπτωση με την αιματηρή επίθεση εναντίον του.

Αναφέρεται επίσης ότι το θύμα της επίθεσης, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του, είχε επισκεφθεί την περιοχή και υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων ότι «φαινόταν σαν κάτι να φοβάται».

Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ακόμα ιδιαίτερα κρίσιμη και την περίπτωση της απόκτησης του ακινήτου στην Αθήνα και άλλες οικονομικές συναλλαγές, όπως κι άλλες παραμέτρους, ενώ οι αξιωματικοί μιλούν για έρευνα που είναι σε «σχετικά καλό σημείο».

Διαβάστε εδώ το χρονικό της υπόθεσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *