Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα: Προσπάθησα να τον ζεστάνω για να τον φέρω πίσω

Μάγδα Φύσσα

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και η μητέρα του μιλά για τη μαύρη εκείνη νύχτα, λέγοντας πως το μόνο που θα την δικαίωνε θα ήταν να έρθει ο Παύλος της πίσω.

«Σίγουρα θα ήταν καλό το να τους δω να καταδικάζονται. Όμως όποια κι αν είναι η ποινή, και στο Σύνταγμα να τον πάνε και θανατική ποινή να υπήρχε, πάλι δεν θα ένιωθα ικανοποίηση», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μάγδα Φύσσα, μιλώντας στον Real Fm και στην Ελληνοφρένεια.

«Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας στα πρόσωπά τους. Γι’ αυτούς όσοι είναι κατηγορούμενοι είναι ήρωες. Και οι δικηγόροι ακόμα προκλητικοί είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει «μέχρι να ξεκινήσει η δίκη δεν υπήρχε μίσος, γιατί δεν είχα χρόνο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. Ήρθε όμως το μίσος και δεν υποχωρεί καθόλου με τον καιρό».

Διαβάστε Επίσης  Οι Παναγίες του 15 Αύγουστου

Όπως ανέφερε η ίδια, κάθε μέρα περνά από το σημείο δολοφονίας του γιου της για να του πει «καλημέρα και καληνύχτα».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα μίλησε και για τους βανδαλισμούς που έχουν γίνει στο μνημείο που έχει στηθεί στη μνήμη του, λέγοντας ότι «σε πονάει εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι τσιμέντο. Το τσιμέντο καθαρίζεται, το γκρεμίζεις και το ξαναφτιάχνεις. Ο Παύλος όμως τώρα δεν γυρίζει πίσω».

Σχετικά με το μοιραίο βράδυ, ανέφερε ότι ο ίδιος ο Παύλος αφού μαχαιρώθηκε ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τον μαχαίρωσαν, την ώρα που ο Ρουπακιάς έμπαινε στο αυτοκίνητο για να φύγει από το σημείο.

Μάλιστα, όπως λέει, οι αστυνομικοί αρχικά κινήθηκαν εναντίον του Φύσσα, ο οποίος μόλις δέχτηκε την μαχαιριά έπιασε τον Ρουπακιά και του είπε «έλα δω ρε, με μαχαίρωσες και φεύγεις»;

Διαβάστε Επίσης  Πάνω από 4 μήνες η αναμονή για τους ρευματοπαθείς στα νοσοκομεία

Όπως αναφέρει, αφού πήγε στο νοσοκομείο να τον δει, ο Παύλος είχε φύγει από την ζωή. «Προσπάθησα να τον ζεστάνω μπας και γίνει τίποτα. Σκεφτόμουν πως αν τον ζεστάνω θα γίνει καλύτερα αλλά μπα», λέει ραγίζοντας καρδιές.

Ανατριχίλα προκαλεί όταν απαντά στην ερώτηση τι είναι αυτό που της λείπει από το γιο της «αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το μάνα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *