Η Επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια!

Η Επιστροφή: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια!

Το νέο πρόγραμμα του ANT1 ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, έτοιμο να καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές, επενδύοντας μάλιστα ιδιαίτερα στη μυθοπλασία. Και φέτος οι σειρές του ANT1, αναμένεται να κεντρίσουν την προσοχή από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η Επιστροφή κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα στις 21:00 στον ANT1.

Τι θα δούμε στα πέντε πρώτα επεισόδια της σειράς;

Ο Μάνος Κορωναίος είναι ένα μικρό αγόρι, που εξαφανίζεται στην παραλία την ημέρα των γενεθλίων του. Η οικογένειά του τον ψάχνει απεγνωσμένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η Έλενα συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο της γιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, που έχουν αποδεχτεί την απώλεια. Ο σύζυγός της, ο Ορέστης Κορωναίος, και τα άλλα δύο παιδιά της, η Δανάη και ο Χάρης νιώθουν πως τόσα χρόνια ζούνε με ένα φάντασμα, η Έλενα όμως αισθάνεται ότι ο Μάνος είναι ζωντανός και ότι μια μέρα θα τον βρει. Μέσω του ιδιωτικού της ντετέκτιβ, του Πέτρου, η Έλενα λαμβάνει μια φωτογραφία από τη μέρα της απαγωγής του παιδιού της και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Ωστόσο, ο Ορέστης, η Δανάη και ο Χάρης αρνούνται να δώσουν σημασία σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Η εικοστή επέτειος της εξαφάνισης του Μάνου έχει περάσει και η Δανάη με τον Χάρη πάνε στο beach μπαρ της περιοχής. Εκεί η Δανάη γνωρίζεται με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό νέο και καταλήγει να φιληθεί μαζί του. Την επόμενη μέρα, ο νεαρός που φιλήθηκε με τη Δανάη εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου. Είναι ο εξαφανισμένος Μάνος, που επέστρεψε. Όλη η οικογένεια σοκάρεται.

Ο Μάνος εξιστορεί στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ. Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν απαντήσεις. Τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια; Το μόνο που έχει όμως σημασία για την Έλενα είναι που έχει πάλι δίπλα της τον γιο της. Έχουν χρόνο για όλα αυτά. Είναι τόσο συγκινημένη, που βλέπει τον Μάνο να θυμάται στοιχεία από το παρελθόν του. Ο Ορέστης όμως είναι δύσπιστος και ζητάει από τον αστυνόμο Ζερβό να διερευνήσει την ταυτότητα αυτού του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Eπεισόδια 25-26-27

 

Ο Μάνος ακούει τους γονείς του να μαλώνουν για εκείνον και τον Ορέστη να αμφισβητεί την ταυτότητά του κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για να τους δώσει χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Η Έλενα ξεσπά εναντίον του Ορέστη που της στερεί το γιο της. Ο Χάρης, που είναι πολύ καχύποπτος με την επιστροφή του Μάνου, έχει ένα τροχαίο ατύχημα με τον Νίκο, έναν υπάλληλο της εταιρείας φυτοφαρμάκων των Κορωναίων, αλλά δεν τραυματίζεται. Η Δανάη, παρότι είναι σοκαρισμένη από το φιλί που αντάλλαξαν το προηγούμενο βράδυ του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί της. Την ίδια ώρα όμως ο Ζερβός, μετά από εντολή του Ορέστη φτάνει με έναν ιατροδικαστή, για να κάνει επί τόπου μια εξέταση DNA στον Μάνο.

Παρά τις αντιρρήσεις της Έλενας, ο Ορέστης προχωράει με το τεστ DNA του Μάνου. Ο Χάρης αμφισβητεί για ακόμα μια φορά ότι ο Μάνος είναι ο πραγματικός αδερφός του και η Έλενα χάνει την υπομονή της και τον διώχνει από το σπίτι.

Ο Χάρης στρέφεται στον παππού του, Νικήτα, ελπίζοντας στη δική του συμπαράσταση. Παράλληλα η Βίκυ ψάχνει με περιέργεια να μάθει τι συμβαίνει με τους Κορωναίους, η Δανάη ωστόσο εξομολογείται τα πάντα στην κολλητή της την Άννα για την επιστροφή του αδερφού της. Απορίες για τον ξαφνικό γυρισμό φαίνεται να έχει και ο Πέτρος που δεν θέλει να εγκαταλείψει την έρευνά του, πείθοντας και το Νικήτα ότι το όλο θέμα μοιάζει ύποπτο. Στο μεταξύ το φυτώριο της Έλενας γίνεται στόχος ενός άγνωστου άντρα του Φίλιππου. Ποιος είναι ο Φίλιππος και τι κρύβει το σκοτεινό παρελθόν του; H ώρα της αποκάλυψης των αποτελεσμάτων του DNA έρχεται. Ήρθε η ώρα να μάθει επιτέλους η οικογένεια και επίσημα αν αυτός ο άγνωστος νεαρός είναι ο γιος τους.

Διαβάστε Επίσης  Η επιστροφή: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη μία πολύ σημαντική πληροφορία για τον Μάνο

Τι θα δείξουν τα αποτελέσματα; H ώρα της αλήθειας έφτασε ή μήπως όχι; Τι είναι αυτό που οδηγεί τον Νικήτα να κάνει κρυφά το δικό του test DNA;

 

Ο Νίκος συνεχίζει να δουλεύει κρυφά, στην εταιρεία των Κορωναίων, όμως το μυστικό του κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί απ’ τον πατέρα του, Ηλία. Ο Χάρης γνωρίζει την Χλόη, μια όμορφη κοπέλα που τον σαγηνεύει απ’ την πρώτη ματιά. Μια δημοσιογράφος, η Φαίδρα, προσεγγίζει ερωτικά τον Μάνο, ανακαλύπτει ότι είναι ο χαμένος γιος των Κορωναίων και βγάζει το θέμα στην δημοσιότητα προκαλώντας την οργή του Ορέστη και του Μάνου. Παράλληλα, ένας μυστηριώδης άντρας βλέπει το ρεπορτάζ της Φαίδρας στην τηλεόραση και αναγνωρίζει το πρόσωπο του Μάνου. Ποια είναι η σχέση του με τον Μάνο και από πού τον γνωρίζει;

 

 

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες είναι έξω από το σπίτι των Κορωναίων, ενώ η Φαίδρα είναι σε ζωντανή σύνδεση. Μέσα στο σπίτι, η Έλενα καυγαδίζει με τον Ορέστη για να υποστηρίξει τον Μάνο. Ο Νικήτας παρακολουθεί απ’ την τηλεόραση τα τεκταινόμενα μαζί με τον Χάρη. Ο Χάρης επιστρέφει και παίζοντάς το μετανιωμένος, καταφέρνει να κλέψει το κινητό του Μάνου. Ο Νικήτας πάει στην εταιρεία και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν έχει πρόσβαση σε κάποια γραφεία, γεγονός που εγείρει τις υποψίες του πως κάτι περίεργο συμβαίνει εκεί μέσα.

Η οικογένεια αποφασίζει να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Πιστεύουν ότι είναι η μόνη λύση για να ησυχάσουν και κανονίζουν μια αποκλειστική συνέντευξη στη Φαίδρα. Λίγο πριν ξεκινήσουν, ο Μάνος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δανάη που ακόμα κρατάει αποστάσεις από εκείνον, ο Ορέστης όμως τον σταματάει, δείχνοντας στο γιο του τη σκοτεινή του πλευρά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *