Νατάσσα Μποφίλιου – Χρήστος Κορτσέλης: Η λαμπερή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Νατάσσα Μποφίλιου – Χρήστος Κορτσέλης

Μπορεί ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κόσμου χθες, ωστόσο άλλη μία τραγουδίστρια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για την Νατάσσα Μποφίλιου, που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρήστο Κορτσέλη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες στο Χαϊδάρι ενώ το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην «Ταράτσα του Φοίβου» που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Διαβάστε Επίσης  Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έλαμψαν από ευτυχία

Ελάχιστες είναι οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για τον γάμο, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους. Συγκεκριμένα, για την νύφη δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία ενώ το κοστούμι του γαμπρού έραψε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

Παρόντες στο γάμο ήταν πολύ φίλοι του ζευγαριού, με τον πολύ καλό τους φίλο Κωστή Μαραβέγια και την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου να δίνουν το παρών. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram που φορά μια μοναδική και άκρως εντυπωσιακή δημιουργία των Miro με διαφάνεια και μεγάλα λουλούδια.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

Από το γάμο της Νατάσας Μποφίλιου δεν έλειψε και ο καλός της φίλος και ηθοποιός Δημήτρης Μωθοναίος με τον οποίο ο Μαραβέγιας και η Σωτηροπούλου έβγαλαν μία selfie.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *