Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του «Τατουάζ» – Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Το Τατουάζ

«Το Τατουάζ», η επιτυχημένη σειρά του Alpha που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη μέρα προβολής της, επιστρέφει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με διπλό επεισόδιο.

Στον β’ κύκλο της σειράς ο έρωτας, ο κίνδυνος, η εκδίκηση, το πάθος διαρκούν περισσότερο.

Ο β’ κύκλος της σειράς ξεκινά δυναμικά.

Η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή.

Ένας φόνος.

Ένας ονειρικός γάμος.

Ένας μυστηριώδης άντρας με άγνωστο κίνητρο.

Μια αποκάλυψη από το παρελθόν που «καίει» πολλούς.

Ένα σατανικό σχέδιο που θα μπερδέψει την αστυνομία.

Ένα νέο μεγάλο ειδύλλιο.

Μια νέα παράνομη σχέση.

Τα γυρίσματα της σειράς θα μας ταξιδέψουν φέτος στην Αίγινα, στο Λονδίνο, στα Μετέωρα και στο Παρίσι.

Ο γάμος του Τόνυ και της Τατιάνας στη Σκόπελο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και κανένας δεν ξέρει πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία

. Ο Νικόλας με φουσκωτό ακολουθεί αυτούς που έχουν απαγάγει την Άννα και ο Άλεξ με το ελικόπτερο, θα προσπαθήσει να μην χάσει τα ίχνη τους. Όταν θα καταλάβει πως η ζωή της Άννας κινδυνεύει, θα κάνει την επόμενη τολμηρή κίνησή του, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη αποκάλυψη θα οδηγήσει την Τατιάνα στην απόφαση να ξεκόψει μια και καλή με τον Τόνυ και καμία δικαιολογία δεν θα την κάνει να αλλάξει γνώμη. Ο Θεοχάρης, απ’ την πλευρά του, είναι έξαλλος με όλους και πιο πολύ με την Αμαλία και τη Βέρα που του έκρυβαν την αλήθεια όλο αυτό τον καιρό.

Ειδικά με την Αμαλία, έχει έναν ακόμα λόγο να είναι θυμωμένος, αφού αποδεικνύεται ότι έκρυβε πολλά μυστικά σχετικά με την σύλληψη της Μαργκώ. Ο Ορφέας, από μια σύμπτωση καταλαβαίνει το τραγικό λάθος που έχει κάνει με την Ελένη και συνειδητοποιεί πως ο δρόμος της παράνοιας που ακολουθεί, δεν έχει γυρισμό.

Ο Άλεξ με την τολμηρή παρέμβασή του, έχει βάλει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή της Άννας, αλλά και τη δική του και τώρα πρέπει να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Η Τατιάνα, δεν δέχεται να ακούσει τις δικαιολογίες του Τόνυ, ούτε και να παραβεί τις αρχές της….

Στο μεταξύ, ο Στέφανος στα Μετέωρα ανακαλύπτει ότι η εξαφάνιση της Αλκυόνης οφείλεται σε κάποια άλλη αιτία και απελπισμένος δέχεται ότι έχει χάσει το παιδί για πάντα, ενώ η Όλγα προσπαθεί να του συμπαρασταθεί σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η Τόνια, είναι σχεδόν βέβαιη ότι ο Ορφέας είναι ο «Γενάρης» και θέλει να δώσει όλα τα στοιχεία που έχει βρει στην Τατιάνα. Ο καιρός περνάει.. ένα μήνα αργότερα.. κάποιες σχέσεις διαλύονται και κάποιες άλλες ισχυροποιούνται ακόμα περισσότερο, με έναν γάμο!

Όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και μια τραγική ανακάλυψη θα οπλίσει το χέρι μιας ηρωίδας!

Ένας φόνος θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της και τις ζωές όσων είναι δίπλα της.

Η φερόμενη δράστης παραδέχεται το έγκλημά της στην αστυνομία. Ο Νικόλας φέρνει στην ομάδα μια νέα γυναίκα, τη Βίκυ, η οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Κάποιοι ήρωες ζουν ευτυχισμένες στιγμές, αγνοώντας την καταιγίδα που έχει ξεσπάσει στα Μετέωρα. Η Ελένη συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Ορφέα, εκείνος όμως την θέλει πίσω και παρακαλά τη Μάρθα να μεσολαβήσει.

Ο Θεοχάρης αρνείται να φτιάξει τη σχέση με την Άννα και τα χρεώνει όλα στη Βέρα και την Αμαλία, που του είπαν ψέματα. Την ίδια ώρα η Αμαλία περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς στην Αίγινα. Η Νικόλ προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Τόνυ, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Τατιάνα. Η Μαργκώ πείθει τον Θεοχάρη πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση των όπλων. Ο Στέφανος ειδοποιεί τον Άλεξ να πάει Μετέωρα να πάρει τη μικρή Λήδα, γιατί η Όλγα κρατείται για φόνο.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Εξελίξεις: Η Όλγα κλέβει τη Λήδα για να μην της την πάρει ο Αλέξανδρος!

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Όλγα και φεύγει εσπευσμένα μαζί με την Άννα για τα Μετέωρα! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης συναντιέται με τον Τόνυ και τη Νικόλ και τους εκφράζει την μεγάλη του απογοήτευσή γι’ αυτό που έγινε! Η οικογένεια Μελά μαθαίνει πως η Όλγα σκότωσε αυτόν τον άντρα και δεν μπορεί να το πιστέψει! Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Όλγα στο κρατητήριο και ραγίζει η καρδιά του από αυτά που ακούει.

Ο Νικόλας και η Αθηνά μπλέκονται σε μια καταδίωξη καθώς παρακολουθούν τον ίδιο άνθρωπο, τελικά όμως συμβαίνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο! Ο Ορφέας εισβάλει στο γραφείο της Τόνιας με άγριες διαθέσεις!

Ο Ορφέας, έχει πια καταλάβει ότι η Τόνια ξέρει ποιος είναι, αλλά είναι αποφασισμένος να μην της επιτρέψει να τον «δώσει» στην αστυνομία, φτιάχνοντας έναν απειλητικό κλοιό γύρω της και ψάχνοντας την ευκαιρία να τη βγάλει από τη μέση, χωρίς να προδοθεί.

Η Όλγα παίρνει προθεσμία από τον ανακριτή μέχρι να ετοιμάσει την απολογία της και στο μεταξύ η κοινή γνώμη έχει διχαστεί ανάμεσα στην αιτία που όπλισε το χέρι της και τις αποκαλύψεις που κάθε μέρα γίνονται γνωστές γι’ αυτή την ιστορία.

Δίπλα στη Όλγα βρίσκεται με όλη του την ψυχή ο Στέφανος, αλλά και ο Άλεξ, που πρέπει πρώτα απ’ όλα να προστατεύσουν τη μικρή Λήδα. Στο μεταξύ, ο Νικόλας περνάει αυτόφωρο και η κόντρα του με την Αθηνά, γίνεται όλο και πιο έντονη. Στο Λονδίνο, ο Τόνυ χάνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χαμένος ανάμεσα στη χρήση ναρκωτικών και τις πιέσεις της Μαργκώ να ενοποιήσουν και πάλι την εταιρία τους.

Όταν η Μαργκώ θα μάθει ότι ο Τόνυ έχει ήδη πουλήσει τα γραφεία της εταιρίας στο Λονδίνο, η κόντρα τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο.

Στην Αθήνα, η Τατιάνα θα βρεθεί μπροστά σε μια νέα αλήθεια, που θα αλλάξει τα σχέδιά που έχει κάνει σ’ αυτή την καινούργια φάση της ζωής της.

Ο Ορφέας προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να κλείσει το στόμα της Τόνιας οριστικά, αλλά πέφτει συνεχώς πάνω σε εμπόδια.

Η Μαργκώ καταριέται την ώρα και τη στιγμή που γέννησε τον Τόνι, ενώ εκείνος, παρόλο που δείχνει αποφασισμένος να ξεκόψει από τα ναρκωτικά, βουλιάζει όλο και πιο πολύ. Η Όλγα μαζί με τον δικηγόρο της, ετοιμάζουν την απολογία της στον ανακριτή.

Η Λήδα είναι ανήσυχη με την απουσία της Όλγας και η Άννα αναλαμβάνει την φροντίδα της χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Μαργκώ κάνει πρόταση στη Νικόλ να ξαναγυρίσει στην εταιρεία κι εκείνη δέχεται με την προϋπόθεση να πάρει αύξηση. Η Άννα δεν θα χαρεί με τα νέα και οι δύο φίλες θα μαλώσουν. Η Τατιάνα αποκαλύπτει στη Βέρα το μεγάλο της μυστικό, αλλά και το μεγάλο της δίλημμα.

Η Αθηνά αποφασίζει να συμμετέχει σε ένα διαδικτυακό παιδικό παιχνίδι, με σκοπό να «ψαρέψει» παιδεραστές. Παράλληλα, άλλη μια συνάντησή της με τον Νικόλα, θα καταλήξει σε καυγά. Η Όλγα απολογείται και ο ανακριτής αποφασίζει την προφυλάκισή της.

Η Όλγα, αποκαρδιωμένη, οδηγείται στο κρατητήριο κι από’ κει στις φυλακές Τρικάλων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τη δίκη. Ο Άλεξ της υπόσχεται πως θα την βγάλει από κει μέσα και πως θα προσέχει την κόρη τους σαν τα μάτια του.

Η Τατιάνα συμβουλεύει την Αθηνά να πάει με τα νερά του Νικόλα, γιατί μπορεί να τους δώσει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Η Αμαλία πετυχαίνει τον Σέκερη εκτός υπηρεσίας και έρχεται σε επαφή με μια πιο ανθρώπινή του πλευρά.

Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Όλγα, αλλά εκείνη του λέει να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του.

Ο Ορφέας μαθαίνει ότι η Ελένη ξεκίνησε την πρακτική της σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας και θορυβείται. Η Αμαλία επιστρέφει στο Λονδίνο και προειδοποιεί τον Θεοχάρη πως αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα χάσει την κόρη του για πάντα. Ο Άλεξ με την Άννα και τη Λήδα επιστρέφουν στην Αίγινα κι όλοι αναλαμβάνουν να βοηθήσουν το ζευγάρι με την φροντίδα της μικρής.

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ:Επεισόδια 259-260 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Νικόλας με την Αθηνά μπλέκουν σε μια ακόμη περιπέτεια που αυτή τη φορά θα τους αναγκάσει να συμμαχήσουν.

Η Άννα με τον Άλεξ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση με τη Λήδα στη ζωή τους και παραμερίζουν κάθε άλλη ανάγκη τους, προκειμένου να προσφέρουν στη μικρή την φροντίδα και τη στοργή που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος πηγαίνει στη φυλακή να δει την Όλγα, αλλά αυτή αρνείται να πάει στο επισκεπτήριο, μένοντας σταθερή στην απόφασή της να τον αφήσει να συνεχίσει απερίσπαστος τη ζωή του, χωρίς το βάρος της περιπέτειας που για εκείνη μόλις έχει ξεκινήσει.

Στο Λονδίνο, η Αμαλία συνεχίζει την μυστική της έρευνα για τη Μαργκώ, γεγονός που την οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση με τον Θεοχάρη. Από την πλευρά του ο Τόνυ, παρακαλάει τη Βέρα να μεσολαβήσει στην Τατιάνα και παράλληλα αναθέτει στη Νικόλ να βρει κέντρο αποτοξίνωσης, αποφασισμένος να “καθαρίσει” και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Κι ενώ η Τατιάνα περιμένει με αγωνία την Τόνια να της αποκαλύψει τα στοιχεία του “Γενάρη”, ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στο γραφείο της ψυχιάτρου, αποφασισμένος να κάνει την τελική του κίνηση, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί.

Η Βίκυ καταρρέει μαθαίνοντας πως η κόρη της μπορεί να ζει και να είναι ακόμα στα χέρια των παιδεραστών. Ο Άλεξ βγάζει εισιτήριο για το Λονδίνο και πείθει την Άννα να πάει και να τα βρει με τον πατέρα της.

Η Τατιάνα ψάχνει με αγωνία την Τόνια, για να της αποκαλύψει τα στοιχεία του Γενάρη, αλλά δεν την βρίσκει πουθενά. Ο Σέκερης της απαγορεύει να επέμβει και να την ψάξει, αν δεν περάσουν 48 ώρες. Η Όλγα αποκτά μια σύμμαχο στη φυλακή, τη συγκρατούμενή της Βάσω. Ο Θεοχάρης βρίσκει έναν πιθανό ενοικιαστή για τις παμπ και αποφασίζει να τον γνωρίσει στη Νικόλ.

Ο Σέκερης απορεί με τη συμπεριφορά του γιού του και την εμμονή του να αντιγράφει τον νεκρό αδερφό του.

Η Τατιάνα παραδέχεται στη Βέρα πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Τόνυ. Η Άννα επισκέπτεται τον Τόνυ και προσπαθεί να τον πείσει να πάει για απεξάρτηση. Ο Αντρέας γνωρίζει την Νάνσυ και μια φιλία γεννιέται. Τα πράγματα, όμως, για τον γιο του Σέκερη δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Στέφανος δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Ο Ορφέας γίνεται ο ήρωας της ημέρας.

Ο Ορφέας σώνει και βγάζει τον μικρό Μάριο στην στεριά, το παιδί όμως δεν αναπνέει.

Ο Αντρέας φαίνεται να φέρει το σημάδι του νεκρού Άλκη πάνω στο σώμα του, κάτι το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική.

Στο μεταξύ, η Όλγα συνεχίζει να περνάει δύσκολα μέσα στην φυλακή. Ο Θεοχάρης «βάζει νερό στο κρασί του» και μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αλέξανδρο αλλά και με τον Παύλο! Ερωτικά συναισθήματα ξυπνούν στον Νικόλα και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που αισθάνεται για την Αθηνά!

Ο Ορφέας κάνει μια τελευταία προσπάθεια με την Ελένη κι αυτή τη φορά γίνεται κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενε. Ο Νικόλας με τον Χάρη καταφέρνουν και απαγάγουν τον Σαρλή, μια έκπληξη όμως τους περιμένει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *