Αρχίζει ο χορός των μηνύσεων στην υπόθεση Λαγούδη

υπόθεση Λαγούδη

Η οικογένεια της Λαγούδη θα στραφεί εναντίον όσων είπαν ψέματα για το πότε την είδαν τελευταία φορά ζωντανή

Αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο δείχνει η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάθεση μηνύσεων σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων που προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον της και τα οποία φέρεται ότι απέκρυψαν στοιχεία για τον θάνατό της, αποπροσανατολίζοντας τις Αρχές!

Οκτώ μήνες μετά το τραγικό συμβάν που πάγωσε την κοινή γνώμη, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οπως αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της αδικοχαμένης χήρας Βασίλης Ταουξής, μόλις εκείνος και οι συνεργάτες του πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία, θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίον όσων είπαν ψέματα στις Αρχές για το πότε είδαν για τελευταία φορά την άτυχη μητέρα, οι οποίες θα είναι ανεξάρτητες από το πόρισμα του εισαγγελέα Αγρινίου.

Διαβάστε Επίσης  Έφτασαν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί(ΦΩΤΟ)

Σημειώνεται ότι ο αδελφός της 44χρονης είχε δηλώσει πως, μόλις έμαθε ότι η Ειρήνη εξαφανίστηκε, επικοινώνησε με συγκεκριμένο πρόσωπο (σ.σ.: τον γιατρό σύντροφό της), το οποίο ισχυρίστηκε ότι είχε μέρες να τη δει. Ομως, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι αυτός ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την όμορφη χήρα λίγο πριν πεθάνει.

Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας Αγρινίου, που έχει αναλάβει να διερευνήσει την υπόθεση, μελετά με μεγάλη προσήλωση τα στοιχεία, αποφεύγοντας να ανοίξει τα χαρτιά του.

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση θεωρείται ο τελευταίος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, καθώς μέχρι στιγμής έχει κληθεί να καταθέσει τι γνωρίζει όχι μία, αλλά επτά φορές!

Διαβάστε Επίσης  Μακελειό στη Σρι Λάνκα: 52 νεκροί από εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία

Νέα αυτοψία

Η οικογένεια της 44χρονης, σε ακόμη μία απόπειρα να «φωτίσει» την τελευταία διαδρομή που έκανε το αγαπημένο της πρόσωπο στις 6 Ιανουαρίου, προτού βρεθεί νεκρό στο μισοκαμένο Ford Ka, θα κάνει νέα αυτοψία στην περιοχή το Σάββατο.

Οπως λένε οι συγγενείς της Ειρήνης, είναι βέβαιοι ότι αυτήν τη φορά θα βρουν το στοιχείο το οποίο θα τους αποκαλύψει τον ή τους δολοφόνους της. «Βεβαίως θα συνεχίσουμε τις έρευνες.

Θα πάμε στην Αιτωλοακαρνανία και θα κάνουμε την τελευταία διαδρομή από το σπίτι της στο Αγρίνιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα» τονίζει ο κ. Ταουξής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *