Πέντε φυσικοί τρόποι για να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας

Πέντε φυσικοί τρόποι για να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας

Δίαιτα γονιμότητας: Αλλάξτε το πώς και τι τρώτε

 

 

Γνωρίζατε ότι η αλλαγή στη διατροφή σας μπορεί αυξήσει τη γονιμότητά σας; Έρευνες έχουν δείξει ότι κάνοντας μερικές αλλαγές στη διατροφή σας, μειώνετε το ρίσκο της υπογονιμότητας και ενισχύετε τη γονιμότητά σας.

Αλλάζοντας τη διατροφή σας θα:

Αυξήσετε τα επίπεδα διατροφής με την κατανάλωση ολόκληρων τροφών
Παρέχετε στον οργανισμό μια αφθονία βιταμινών, ανόργανων συστατικών, αντιοξειδωτικών και άλλων ζωτικών θρεπτικών συστατικών
Μειώσετε το ρίσκο της υπογονιμότητας
Αυξήσετε την αναπαραγωγική σας υγεία
Διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος
Θα έχετε υγιή επίπεδα ενέργειας

Αποτοξίνωση γονιμότητας: Προετοιμάστε το «έδαφος» για τη νέα ζωή που θέλετε να φιλοξενήσετε στο σώμα σας
Μπορεί να σκέφτεστε: «Εγώ όχι, δεν χρειάζομαι αποτοξίνωση», αλλά μαντέψτε ότι οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα χρειάζονται. Ό,τι υπάρχει στο σώμα σας και το σώμα του συντρόφου σας, πρόκειται να δημιουργήσει το μωρό σας. Θα πρέπει αν σκέφτεστε ότι το γυναικείο σώμα είναι το πρώτο σπίτι του μωρού. Οπότε σίγουρα θα θέλετε να «καθαρίσετε» το σπίτι αυτό πριν φιλοξενήσει το μωρό, σωστά;

Διαβάστε Επίσης  8 πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος

Μασάζ γονιμότητας: Τεχνικές μασάζ που ενισχύουν τη γυναικεία γονιμότητα
Τα μασάζ γονιμότητας, είναι τεχνικές που ενισχύουν και βοηθούν τη γονιμότητα στις γυναίκες. Υπάρχει το μασάζ που μπορεί μια γυναίκα να κάνει μόνη της στο σπίτι και το μασάζ που μπορεί να κάνει σε ειδικά κέντρα.

Βότανα: Πώς μπορούν να ενισχύσουν τη γονιμότητα
Κι όμως, υπάρχουν βότανα που μπορούν να ενισχύσουν τη γονιμότητα και στον ένα και τον άλλο σύντροφο.

Τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια για να προωθήσουν την υγεία, να θεραπεύσουν, να αυξήσουν τη λίμπιντο και να βελτιώσουν τη γονιμότητα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία βοτάνων που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας της γονιμότητας. Ορισμένα βότανα έχουν αποδειχθεί ότι προάγουν την κανονική λειτουργία του εμμηνορροϊκού κύκλου, ενώ άλλα είναι ειδικά στη λειτουργία των αρσενικών αναπαραγωγικών οργάνων.

Διαβάστε Επίσης  Η κακή διατροφή δυσκολεύει μία γυναίκα να μείνει έγκυος

Υπάρχουν βότανα για τις κράμπες της εμμηνόρροιας και τη μείωση της βαριάς αιμορραγίας. Υπάρχουν ακόμη βότανα που προστατεύουν την υγεία των σπερματοζωαρίων και ενισχύουν τη στυτική λειτουργία των ανδρών.

Πιείτε ένα smoothie γονιμότητας καθημερινά
Από το ασβέστιο, το μαγνήσιο, τον σίδηρο και τις φυτικές ίνες που βρίσκονται στα χόρτα, τα φρούτα, τα λαχανικά και τις άπαχες πρωτεΐνες, υπάρχουν τόσα πολλά συμπληρώματα και τροφές που οι γυναίκες πρέπει να καταναλώνουν όταν προσπαθούν να συλλάβουν ένα μωρό.

Αφού θα αλλάξετε τη διατροφή σας, τότε ένα τέτοιο smoothie θα πρέπει να μπει σίγουρα στη λίστα σας. Όταν το φτιάξετε μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στα υλικά σας τη σπιρουλίνα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *