Κουσούρια στα ζώδια που φέρνουν μπελάδες

Τι αποκαλύπτει διάσημη αστρολόγος για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων

Τι αποκαλύπτει διάσημη αστρολόγος για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων

Τα ελαττώματα και οι αδυναμίες που χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο

Από την παρόρμηση του Κριού μέχρι την υπερβολική διακίνηση πληροφοριών του Διδύμου και τις τύψεις του Ιχθύος, όλα τα ζώδια έχουν τις αδυναμίες τους και τα κουσούρια τους, που τους προξενούν προβλήματα, αλλά και ρήξεις. Η διάσημη Βρετανίδα αστρολόγος Κέλι Φοξ τα σταχυολογεί, εφιστώντας την προσοχή.

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο αισιόδοξος Κριός εστιάζει στη δόξα της νίκης και σπάνια εξετάζει την πιθανότητα κάτι να μην αποδώσει από τις ενέργειες που επιλέγει. Καλό είναι το ένστικτο, αλλά η ακραία παρόρμηση μπορεί να καταστρέψει σε μια στιγμή προσπάθειες χρόνων, καθώς και καταστάσεις που θα είχαν να δώσουν, αν τις αντιμετώπιζε κανείς με υπομονή.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

 

Η σταθερή προσήλωσή του στην άνεση φέρνει ακινησία. Η κυρίαρχη τάση του είναι να κάνει τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, ενώ αποφεύγει καθετί που θα τον βάλει στη διαδικασία να πρέπει να αναπροσαρμόσει τους μηχανισμούς του. Με αυτή τη στάση του χάνει πολλές ευκαιρίες και κάποια στιγμή αναγκάζεται από τις συνθήκες να ξεκουνηθεί με τρόπο που τον σοκάρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Στους Διδύμους αρέσουν οι πιπεράτες πληροφορίες, αλλά ακόμα περισσότερο τους αρέσει να τις μοιράζονται. Η προσπάθεια να μάθει πράγματα μόνο και μόνο για να τα ξέρει, αλλά και να τα μοιράζεται μόνο και μόνο επειδή αυτό το απολαμβάνει μπορεί να φέρει μπλεξίματα, αλλά και να παραβιάσει την ιδιωτικότητα των άλλων, προκαλώντας ρήξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Αυτές οι ευαίσθητες ψυχές παίρνουν τα πάντα προσωπικά, ακόμα και αυτά που δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τους ίδιους. Αυτό συχνά τους επιβαρύνει ψυχολογικά, τους κάνει μυγιάγγιχτους και τους οδηγεί σε στάση υποχώρησης ή και επίθεσης, που αποτελεί αποτέλεσμα συσσωρευμένου παραπόνου, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί τη λάθος ώρα και στο λάθος πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης  Πώς η αστρολογία και η σελήνη μπορεί να μας βοηθήσει στη δίαιτα

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου – 22 Αυγ.

Ο λάτρης της προσοχής κατά βάθος διακατέχεται από τον φόβο της πρόκλησης, επειδή δεν μπορεί να διανοηθεί την πιθανότητα αποτυχίας, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε αδυναμία και, ακόμα χειρότερα, ταπείνωση, σύμφωνα με τον δικό του τρόπο σκέψης. Αυτό, πρακτικά, τον κάνει να μη ζητάει συγγνώμη όταν κάνει λάθος και να μη συναναστρέφεται ανθρώπους που είναι ίσοι ή ανώτεροί του, επειδή θα νιώθει στη σκιά τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγ. – 22 Σεπτ.

Ειδικεύεται στο να σκέφτεται ότι κάτι θα πάει στραβά, επειδή χωρίς κριτική και προσοχή στη λεπτομέρεια πιστεύει ότι δεν μπορεί κανείς να φτάσει στην τελειότητα ή να αποφύγει την καταστροφή. Επειδή όμως επισημαίνει συνέχεια τα λάθη και τις παραλείψεις στους άλλους, τους κουράζει. Ετσι, μπορεί όλοι να αναγνωρίζουν ότι είναι έξυπνος, αλλά παύουν να του δίνουν σημασία.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτ. – 22 Οκτ.

Πράγματι, λειτουργεί ως μαγνήτης στους άλλους και λατρεύει όταν οι άλλοι τού κάνουν χατίρια ή εξυπηρετήσεις. Γενικά, του αρέσει να τους αφήνει να κάνουν τη δύσκολη δουλειά, ακόμα και αυτήν που του αναλογεί. Αυτό κάποια στιγμή τον φέρνει αντιμέτωπο με την απογοήτευση, αφού αυτοί που του έκαναν 10 χατίρια στο 11ο μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα, και τότε… να γίνουν εχθροί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 Οκτ. – 21 Νοεμ.

Αποτελεί την προσωποποίηση της δύναμης, ωστόσο πίσω από την αστραφτερή πανοπλία του κρύβεται μια τρυφερή ψυχή που μπορεί να υποδουλωθεί στον έρωτα. Ως λάτρης των άκρων, μπορεί να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στο αντικείμενο του πόθου του και να καταστρέψει ό,τι μπορεί να φαντάζει ως πιθανή απειλή στον έρωτά του. Επίσης, μπορεί να γίνει υπερβολικά εμμονικός, όταν ο άλλος αποφασίσει να φύγει.

Διαβάστε Επίσης  Έρχονται αλλαγές και εξελίξεις! Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια θα ταλαιπωρηθούν τον Μάιο…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 22 Νοεμ. – 21 Δεκεμ.

Η έλλειψη δέσμευσης που τον χαρακτηρίζει δεν είναι ιδιαίτερα συμβατή με μια κοινωνία όπου κάποιος πρέπει να είναι συνεπής σε μια καριέρα, έναν γάμο και ένα δάνειο. Αυτό που για τους άλλους φαντάζει ασφάλεια για τον Τοξότη φαντάζει παγίδα. Ετσι, αφήνει συχνά πίσω απογοητευμένους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και πηγαίνει στον επόμενο, με την προσδοκία ότι δεν θα του προκαλέσει πλήξη

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμ. – 19 Ιαν.

Η στάση και η συμπεριφορά του είναι σημαντικές, όπως και το να έχει επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους. Γι’ αυτό ανησυχεί πολύ για την άποψη των άλλων και κάνει πράγματα που δεν θέλει πραγματικά μόνο και μόνο επειδή φαντάζεται ότι μπορεί να τον κάνουν αρεστό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιαν. – 18 Φεβρ.

Εθισμένος στο να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, μπορεί να φτάσει στο σημείο να πάει κόντρα και στον εαυτό του, με επιλογές που τελικά δεν του πηγαίνουν. Μπορεί να φτάσει στο σημείο να τσακωθεί για κάτι που δεν έχει ιδιαίτερη αξία γι’ αυτόν μόνο και μόνο για να εναντιωθεί. Αυτό τον κάνει να δημιουργεί έχθρες, ενώ μάλιστα πιστεύει ότι είχε απλά μια φιλική κουβέντα!

 

ΙΧΘΥΣ 19 Φεβρ. – 20 Μαρτίου

Η αυτολύπηση και η λύπηση για τους άλλους δημιουργούν παράλληλα άνεση, αλλά και δυσκολία στον Ιχθύ.
Η ανάγκη του να βοηθήσει και να νιώσει τους άλλους μπορεί να τον οδηγήσει να γίνει θύμα ή να γονατίσει από το μεγάλο ψυχικό φορτίο.
Οταν δεν σπεύσει να κάνει τα πάντα, νιώθει τύψεις, που τον καθιστούν έρμαιο μεγαλύτερης εκμετάλλευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *