Ο Τζιόβας παντρεύεται στα κρυφά δικηγόρο

Ο Τζιόβας παντρεύεται

Σήμερα ο πολιτικός γάμος του ηθοποιού με όμορφη Κερκυραία δικηγόρο

Σήμερα γάμος γίνεται με γαμπρό τον Ορέστη Τζιόβα! Οσο για τη νύφη;

Ο ηθοποιός έχει φροντίσει ώστε να μη μάθει κανείς οτιδήποτε αφορά την ταυτότητά της, όπως επίσης κράτησε επτασφράγιστο μυστικό και τον πολιτικό γάμο τους, που θα γίνει σήμερα σε δημαρχείο της Αττικής. Υπολόγιζε όμως χωρίς την «Espresso»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του πρωταγωνιστή της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» είναι μια όμορφη ξανθιά δικηγόρος από την Κέρκυρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με την οποία ο ηθοποιός ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Νίκος Καρβέλας: Μπαμπάς για τρίτη φορά

Ο γοητευτικός ηθοποιός, μάλιστα, έκανε όλες τις προετοιμασίες κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν έχει αποκαλύψει το χαρμόσυνο νέο ούτε καν στους συναδέλφους του στο θέατρο Ηβη, από όπου πήρε διήμερη άδεια από τις πρόβες, χωρίς να τους αποκαλύψει τον λόγο.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το γαμπριάτικο κοστούμι έραψε ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος και ότι παρόντες στην τελετή θα είναι μόνο οι μάρτυρες και κανείς άλλος, για να αποφευχθεί ο… κίνδυνος να διαρρεύσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Ο γοητευτικός γαμπρός έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα μέσα με την ερωτική ζωή του, παρότι ο ίδιος κάνει τα πάντα για να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Γερονικολού: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Καθώς φαίνεται όμως, ο πρωταγωνιστής της φετινής παραγωγής του θεάτρου Ηβη «πουλάει» ως πρόσωπο και κάθε σχέση του και χωρισμός του φιλοξενούνται στις σελίδες των περιοδικών με εκτενείς αναφορές και παπαρατσικές φωτογραφίες.

Οι περισσότερες δε από τις κυρίες που βρέθηκαν στο πλευρό του δεν ήταν γνωστές στον καλλιτεχνικό χώρο, με εξαίρεση την Κατερίνα Παπουτσάκη, με την οποία υπήξε ζευγάρι πριν από επτά χρόνια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *