Φεστιβάλ για την ψυχική υγεία στην Αθήνα

 ψυχική υγεία

Διήμερο φεστιβάλ για την Ψυχική Υγεία θα λάβει χώρα στην καρδιά της Αθήνας, στις περιοχές Ακρόπολη, Πλάκα και Κουκάκι στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την ομάδα των humanlinks, άτομα που δοκιμάστηκαν τα ίδια σε θέματα ψυχικής υγείας, και η εκδήλωση αυτή η οποία γίνεται για πρώτη φορά, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό έχοντας την φιλοδοξία να δώσει μια διαφορετική διάσταση και νόημα στο τι είναι ψυχική υγεία και σε ότι σχετίζεται με αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  Υπέφερε Από Δυνατούς Πόνους. Δεν Μπορούσε Να Φανταστεί Ότι Με Αυτή Τη Συνταγή Θα Μπορούσε Να Σταθεί & Πάλι Στα Πόδια Της!

Θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις όπως ημερίδα, ομιλίες, διαλέξεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακροπόλεως, το Ιωνικό Κέντρο Επιστημονικής και Πνευματικής Εκπαίδευσης και το Ολλανδικό Ινστιτούτο. Θα οργανωθούν επίσης αθλητικοί αγώνες σε συνεργασία με σχολεία της περιοχής όπως η Σχολή Χιλλ και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από το Μουσείο Σχολικής Ζωής σε ανοιχτούς δρόμους της περιοχής όπως η Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Δράκου.

Διαβάστε Επίσης  Ηπατίτιδα C: Ειδοποίηση για να εξεταστούν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1945 - 1980

Η δομή του φεστιβάλ είναι τέτοια ώστε όλες οι εκδηλώσεις του να εκπροσωπούν όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας στις οποίες καταφεύγουν οι άνθρωποι όταν έχουν ανάγκη από στήριξη και παρηγοριά ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους ή περιμένοντας απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματά τους.

site του φεστιβάλ: festival.humanlinks.gr
Γιώργος Κράλλης

Κοινωνικός – Διαπολιτισμικός Λειτουργός

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Ψυχοθεραπευτής NDI

Συντονιστής Επιτροπής Φεστιβάλ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *