Ο γάμος ακυρώθηκε, η νύφη όμως το γλέντησε μέχρι πρωίας

Ένα διαφορετικό γαμήλιο γλέντι έκανε μια «παρ’ ολίγον» νύφη σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, η οποία αποφάσισε να μην το βάλει κάτω όταν ακυρώθηκε ο γάμος της.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το πρώην ζευγάρι, με καταγωγή από τη Γερμανία και την Αυστραλία, είχαν επιλέξει τη Φολέγανδρο για να κάνουν τον γάμο τους σε στενό οικογενειακό κύκλο, περνώντας παράλληλα και τις διακοπές τους.

Περίπου 35 καλεσμένοι έφτασαν στο νησί προκειμένου να παρευρεθούν στην τελετή. Και ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα, catering, Dj, βέρες, τούρτα, μπομπονιέρες, καλεσμένοι, ο γαμπρός αποδείχτηκε ότι είχε αλλού το μυαλό του.

Διαβάστε Επίσης  Έντονη αντίδραση φαρμακοποιών για την άρση απαγόρευσης 137 φαρμάκων από τον ΕΟΦ

Η επίδοξη σύζυγός του ανακάλυψε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ερωμένη του, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τον γάμο και να τον διώξει μαζί με τον κουμπάρο τους.

Η κοπέλα, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ενημέρωσε αμέσως συγγενείς και φίλους που ήταν προσκεκλημένοι, ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιηθεί, κάτι που δεν ίσχυε και για τη δεξίωση.

Πήρε λοιπόν τους συγγενείς και τους φίλους της, καθώς και τους συγγενείς του γαμπρού, και πέρασε μια αξέχαστη βραδιά στο εστιατόριο όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει η γαμήλια δεξίωση και γλέντησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *