Λαμιώτισσα κοιμήθηκε άγαμη και ξύπνησε στεφανωμένη με γυναίκα

Λαμιώτισσα κοιμήθηκε άγαμη και ξύπνησε στεφανωμένη με γυναίκα

Απίστευτο! Αγαμη Λαμιώτισσα ανακάλυψε ότι η διαδικτυακή εφαρμογή του ΕΦΚΑ την παρουσίαζε παντρεμένη με άτομο του ίδιου φύλου

Κοιμήθηκε ανύπαντρη και ξύπνησε παντρεμένη, και μάλιστα με… γυναίκα!

Αυτή την απίστευτη περιπέτεια, που θυμίζει κωμωδία φαντασίας, την έζησε μία Λαμιώτισσα η οποία ανακάλυψε εντελώς τυχαία ότι… είχε συνάψει γάμο με άτομο του ίδιου φύλου και είχε υπό την προστασία της τη σύζυγό της!

Η έκπληξη της Χριστίνας ήταν τεράστια όταν, σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της Κυριακής σε τυχαίο έλεγχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένη με μια γυναίκα, ονόματι Μαρία. ηλικίας 36 ετών, σύμφωνα με τον ΑΜΚΑ της (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Απριλίου 2022: Ανατροπές στην πληρωμή τους, πότε πάτε ταμείο για ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΝΑΤ, Δημόσιο

Συγκεκριμένα, ο τίτλος γράφει «Ασφαλιστική ικανότητα για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη» και ακριβώς από κάτω στα έμμεσα μέλη αναφέρει το ονοματεπώνυμο «Μαρία …», «Τύπος: Σύζυγος» και συνεχίζει αναφέροντας τις ημερομηνίες της έναρξης και της λήξης της προστασίας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Το κατήγγειλε

Η γυναίκα, η οποία είναι άγαμη αλλά την… πάντρεψε με το ζόρι η ηλεκτρονική εφαρμογή, κατήγγειλε αυτό που της συνέβη στην τοπική ιστοσελίδα, προσπάθησε ωστόσο να διακωμωδήσει την κατάσταση: «Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα. Είναι τραγελαφικό να βρίσκεσαι από το πουθενά παντρεμένη και μάλιστα με άτομο του ίδιου φύλου και να το έχεις και ασφαλιστικά υπό την σκέπη σου!

Διαβάστε Επίσης  Eurovision: Τι φταίει που δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό;

Ευτυχώς, οι υπάλληλοι στο παράρτημα του ΙΚΑ Λαμίας, μετά την έκπληξη και το σοκ που έπαθαν και εκείνοι, μου έδωσαν με συνοπτικές διαδικασίες “διαζύγιο” και είμαι πάλι “ελεύθερη”», είπε για την τραγελαφική ιστορία.

Πάντως, η υπόθεση έδωσε την ευκαιρία στο φιλικό περιβάλλον της Χριστίνας να κάνει πλάκα με το… χουνέρι της. Κάποιοι από τους φίλους της παραπονέθηκαν και της ζήτησαν εξηγήσεις, γιατί δεν τους… κάλεσε στον γάμο της με τη Μαρία!

Το μόνο που μπορούσε να κάνει εκείνη ήταν να γελάσει με την καρδιά της με την απίστευτη ιστορία και να ευχηθεί «μη χειρότερα»!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *