«Εκπληξη» Sakis, ο οποίος «τα ‘σπασε» σε χλιδάτο γαμήλιο πάρτι στην Κύπρο

«Εκπληξη» Sakis, ο οποίος «τα 'σπασε» σε χλιδάτο γαμήλιο πάρτι στην Κύπρο

Ο Σάκης Ρουβάς τούς… χόρεψε μέχρι το πρωί! Ο pop star τραγούδησε στο χλιδάτο γαμήλιο πάρτι της…

… δικηγόρου Αννας Μαρίας Βασιλειάδη και του αγαπημένου της Γιώργου Μαρκίδη στην Κύπρο και δεν άφησε νεονύμφους και καλεσμένους να ξαποστάσουν ούτε για ένα λεπτό!

Ο τραγουδιστής ήταν η «έκπληξη» του ζευγαριού στον κόσμο ο οποίος γέμισε ασφυκτικά γνωστό κτήμα δεξιώσεων στο νησί και ήταν εκείνος που ανέλαβε να διασκεδάσει για ώρες τους VIP προσκεκλημένους, που έμειναν άφωνοι μόλις ο Sakis εμφανίστηκε στη σκηνή με πολυμελές μπαλέτο!

Διαβάστε Επίσης  Η Ελένη Φουρέιρα αναλαμβάνει την παρουσίαση talent show στην τηλεόραση!

Ντόπιοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της showbiz αλλά και εφοπλιστές του διεθνούς τζετ σετ ξέχασαν για λίγο τους κανόνες του savoir vivre και χόρεψαν ξέφρενα με τα σουξέ του διάσημου Ελληνα performer, σε μια εμφάνιση που κράτησε ώρες.

Τα κινητά κατέγραφαν καρέ καρέ τον γοητευτικό Σάκη Ρουβά να δίνει τον καλύτερο εαυτό του με χορευτικές φιγούρες και με εκείνο το επικό λίκνισμα των γοφών του που τρελαίνει τον γυναικείο πληθυσμό. Τα βιντεάκια γρήγορα κατέκλυσαν τα social media και στο νησί λέγεται πως αυτός ήταν ο «γάμος της χρονιάς».

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Καινούργιου: «Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα δεν θα έβαζα ποτέ στήθος…»

Γοητευτικός, κεφάτος και φορώντας ένα λευκό με μαύρο σμόκιν, ο guest star υποδέχτηκε τους νεονύμφους επί σκηνής, τραγούδησε μαζί τους, τους ευχήθηκε τα καλύτερα και έπειτα αφέθηκε στις αγκαλιές και στα φιλιά των δεκάδων θαυμαστριών του, οι οποίες στριμώχτηκαν για μια αναμνηστική selfie μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *