Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γρηγοράκου – Καλεί τη Γεννηματά να πάρει θέση

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Γρηγοράκου - Καλεί τη Γεννηματά να πάρει θέση

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Γρηγοράκος, για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο οποίος ταύτισε τους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά με τους Ιωαννίδη και Σαμψών.

«Οι αθλιότητες που εκτόξευσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξευτελίζουν πλήρως τον ίδιο και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί» αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε Επίσης  Νέα υπόθεση καθαρίστριας: Κάθειρξη οκτώ ετών επειδή «πλαστογράφησε» το έτος αποφοίτησής της

«Κατά τη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού New Tv, ο Λ. Γρηγοράκος έφτασε στο σημείο να παραλληλίσει τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά με τον επικεφαλής της χούντας Δ. Ιωαννίδη και τον Ν. Σαμψών, αντίστοιχα!» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σημειώνει ότι «οι αθλιότητες αυτές δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό διάλογο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οφείλει να ξεκαθαρίσει αν η ακροδεξιά κατρακύλα του βουλευτή της αποτελεί θέση της ίδιας και του κόμματός της. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα».

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο την Πέμπτη

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια εκπομπής, την παραλλήλισε με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά με τους Ιωαννίδη και Σαμσών.

«Θα πω κάτι βαρύ και το παίρνω πάνω μου. Μου θυμίζει Ιωαννίδη, Σαμψών, Τσίπρας Κοτζιάς», ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *