«Ταύρεια 2018» με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής

«Το Φεστιβάλ των Ταυρείων για άλλη μία χρονιά σηματοδοτεί την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Το πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Ταύρεια 2018» θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20.30 το βράδυ.

Ένα μουσικό τριήμερο με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής θα απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η έναρξη για το Φεστιβάλ των Ταυρείων γίνεται με τον Νικηφόρο, ενώ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το μικρόφωνο παίρνει η Ραλλία Χρηστίδου για να μας χαρίσει παλιές και νέες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος τενόρος της Λυρικής, Νίκος Χατζηνικολάου

Αυλαία στο τριήμερο φεστιβάλ θα ρίξουν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι Onirama, το γνωστό συγκρότημα που αναμένεται να παρασύρει τους πολίτες με τη ζωντανή και φρέσκια μουσική του. Την υγειονομική κάλυψη των φετινών Ταυρείων θα παρέχει η “RSF HELLAS”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το Φεστιβάλ των Ταυρείων για άλλη μία χρονιά σηματοδοτεί την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για το Φθινόπωρο 2018.

Διαβάστε Επίσης  Ελένη Ερήμου: «Το θεάτρο είναι αποστολή»

Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά πιστεύουμε ότι οι μουσικές επιλογές θα ικανοποιήσουν όλες τις ηλικίες των πολιτών μας, οι οποίοι θα απολαύσουν τους γνωστούς καλλιτέχνες στα νέα τους τραγούδια αλλά και σε μουσικές διαδρομές του παρελθόντος, με ελεύθερη είσοδο.

Τα πολιτιστικά μας δρώμενα θα συνεχιστούν με έκθεση φωτογραφίας, με τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη και το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *