Ο θεράπων ιατρός την έστειλε στον άλλο κόσμο με κοκαΐνη στο πέος του

Ο θεράπων ιατρός την έστειλε στον άλλο κόσμο με κοκαΐνη στο πέος του

Ο πατέρας, που εκτός από τον θρήνο του ζει και το μαρτύριο να ακούει σε μια δικαστική αίθουσα λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή της κόρης του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή…

… κατήγγειλε ότι ο γιατρός που προκάλεσε τον θάνατό της, βάζοντας στο πέος του κοκαΐνη πριν του κάνει στοματικό σεξ, ήταν θεράπων ιατρός της.

Η Iβόν Μ., όπως αναφέρεται το όνομα της γυναίκας από τα γερμανικά μέσα, φέρεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης, την οποία κατανάλωσε εν αγνοία της, ενώ έκανε στοματικό σεξ στον δρα Αντρέας Νιντερμπίχλερ.

Διαβάστε Επίσης  Ουκρανία: Νέος βομβαρδισμός στο Χάρκοβο – Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, γνωρίστηκε μέσω σάιτ γνωριμιών και έκανε συναινετικό σεξ στις 20 Φεβρουαρίου.

Αυτό που δεν ήταν αποτέλεσμα συναίνεσης ήταν το «πασπάλισμα» του πέους του με τη ναρκωτική ουσία, την οποία όταν κατανάλωσε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ η 38χρονη κομμώτρια έχασε τις αισθήσεις της και ενώ το διαμέρισμα του γιατρού ήταν κοντά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η γυναίκα με ασθενοφόρο, αυτή εξέπνευσε.

Ο Γιούργκεν, ο 64χρονος πατέρας του θύματος, που μετά τον θάνατo της κόρης του υπέστη καρδιακή προσβολή, δήλωσε στην εφημερίδα «Bild» ότι ήταν και ασθενής του Νιντερμπίχλερ. «Υποσχέθηκε ότι θα την κάνει καλά και τώρα είναι νεκρή.

Διαβάστε Επίσης  Μαφία Φυλακών: Η κατάθεση Φλώρου για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πριν τη σύλληψη

Ηταν πολύ όμορφη και ασθενής του. Της έκανε δύο επεμβάσεις για τενοντίτιδα» δηλώνει χαρακτηριστικά και ζητάει την ισόβια κάθειρξη του γιατρού, ο οποίος βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης μετά τη σύλληψή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες έχουν καταθέσει πως είχαν φύγει σε μη διαυγή κατάσταση ύστερα από συναντήσεις μαζί του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *