Κρατούμενη κρεμάστηκε στο Aστυνομικό Tμήμα Πεντέλης

Κρατούμενη κρεμάστηκε στο Aστυνομικό Tμήμα Πεντέλης

Μία κοπέλα 21 ετών κρατούμενη βρέθηκε νεκρή την περασμένη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, στο Aστυνομικό Tμήμα Πεντέλης. Η νεαρή βρέθηκε κρεμασμένη από τα κάγκελα του κελιού της.

Πρόκειται για τη Μαρία-Δήμητρα Λέτσιου από τα Βαρβάσαινα Πύργου η οποία, σύμφωνα με λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν από το patrisnews.com, κρεμάστηκε στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Πεντέλης από το κορδόνι ενός παπουτσιού.

Κατά την επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ πρόκειται για αυτοχειρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Πεύκης και κρατείτο στο τμήμα κατηγορούμενη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ αναμενόταν τις επόμενες ημέρες να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.

Διαβάστε Επίσης  Κλειστές για τρεις ημέρες οι εφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 21χρονης διερευνώνται διεξοδικά και ήδη έχει δοθεί εντολή για τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το πώς βρέθηκαν τα κορδόνια στην κατοχή της κοπέλας μέσα στο κρατητήριο και ποιος ευθύνεται, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα στις 6μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία της 21χρονης από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *