Δήλωση-βόμβα του Νίκου Παππά: Σε 15 ημέρες πέφτει «μαύρο» στο Mega!

«Χαμογελάμε, είμαστε περήφανοι, έχουν πολλά να γίνουν..», είπε ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην απόφαση του ΕΣΡ για τις πέντετηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας,

Θέμα 15 ημερών είναι το κλείσιμο του Mega, ύστερα από 28 χρόνια λειτουργίας. Αυτό επιβεβαίωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο κ. Παππάς, ερωτηθείς για το εάν θα πέσει «μαύρο» στο Mega απάντησε «ναι», παραπέμποντας στις προβλέψεις του νόμου. Και πρόσθεσε, κουνώντας τα χέρια του, πως «αφού θα πάνε οι άλλοι σταθμοί να καταβάλλουν το αντίτιμο…», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να εκπέμπει το Μεγάλο Κανάλι, όταν οι άλλοι για να εκπέμψουν πληρώνουν.

Διαβάστε Επίσης  Ηλεία: 15χρονη η δράστιδα πέντε διαρρήξεων, 16χρονος ο κλεπταποδόχος!

«Χαμογελάμε, είμαστε περήφανοι, έχουν πολλά να γίνουν..», είπε ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην απόφαση του ΕΣΡ για τις πέντε τηλεοπτικές άδειες πανελλήνιας εμβέλειας, μιλώντας στην επιτροπή της Βουλής, που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο που θα καλύψει τα έξοδα για να έχουν σήμα, μέσω παρόχου, οι κάτοικοι σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές που σήμερα δεν καλύπτονται από την Digea.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κρατώντας στα χέρια του την απόφαση του ΕΣΡ που ανακηρύσσει οριστικά πέντε δικαιούχους, μίλησε για «μια σημαντική στιγμή και μάθημα για όλους μας, επιμονής, υπομονής, μάθημα αντοχών και για την κυβερνητική πλειοψηφία». Υπογράμμισε πως η τηλεόραση περνάει σε νέα φάση και πρόσθεσε πως «χαμογελάμε και είμαστε περήφανοι».

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στην Άρτα: Μπροστά στα μάτια του παιδιού του σκότωσε τον πεθερό του ο 29χρονος

zappit

http://www.tvnea.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *