Ταυρίνα: η πιο sexy τεμπέλα του ζωδιακού!

Η Ταυρίνα, θέλει να νιώθει στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια της για να μεγαλουργήσει. Αν είσαι τύπος που κινείσαι απότομα, γρήγορα ή νευρικά, να ξέρεις ότι θα της προκαλέσεις ανασφάλεια, κι εκτός του ότι θα την φοβίσεις, παίζει να φας και καμία αδέσποτη, έτσι, για να έρθεις στα ίσα σου!

Εντάξει, δεν είναι τεμπέλα σώνει και καλά, είναι απλά κορίτσι που θέλει το χρόνο του και φυσικά… αγαπά την καλοπέραση και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Η Ταυρίνα, θέλει να νιώθει στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια της για να μεγαλουργήσει.
Αν είσαι τύπος που κινείσαι απότομα, γρήγορα ή νευρικά, να ξέρεις ότι θα της προκαλέσεις ανασφάλεια, κι εκτός του ότι θα την φοβίσεις, παίζει να φας και καμία αδέσποτη, έτσι, για να έρθεις στα ίσα σου! Μην μασάς όμως, διότι αυτή η γυναίκα, είναι τόσο, μα τόσο υπέροχη. Ξέρει να σε μαγεύει και σε κρατάει γιατί:

Διαβάστε Επίσης  Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/02

1. Δεν αλλάζει γνώμη. Το εννοώ: δε θα αλλάξει γνώμη για κανέναν και για τίποτα. Ναι, σωστά το μάντεψες (λουκουμάκι στον κύριο που το είπε), είναι ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ! Μα, πολύ όμως!

2. Μπορείς να βασιστείς πάνω της. Βράχος, η κυρία. Είπες τίποτα;;;

3. Είναι τόσο κομψή και με υπέροχο γούστο. (Τυχερούλη! Δεν παντρεύτηκες γυναίκα εσύ, image maker παντρεύτηκες!).

4. Σου είπα ότι είναι πιστή; (100 πόντους στην κυρία, παρακαλώ).

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυναμικά το πρόβλημά τους

5. Της αρέσει το χρήμα και το χειρίζεται άψογα (μη λες κουβέντα, νοικοκυριό θα της δώσεις, τράπεζα θα στο κάνει!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *