Σινέντ Μακναμάρα: Στα χέρια των αρχών βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 20χρονου μοντέλου

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία.

Παρότι η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο θάνατος της Σινέντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά παραμένει μυστήριο.

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία. Ωστόσο, σύμφωνα με το αυστραλιανό news.com.au, στα χέρια των ελληνικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου. Εκτός από το βίντεο που ίσως δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας, οι αρχές εξετάζουν και τα μηνύματα που έστειλε ή δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Διαβάστε Επίσης  Κατεπείγον σήμα στους πρώην πιλότους της Τουρκικής ΠΑ: «Σας καλούμε να προετοιμάζεστε για πόλεμο»

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 20χρονου μοντέλου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό. Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail δε, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή του θύματος να μην πάνε στο νεκροτομείο «για να μην δουν τη σορό της σε τόσο κακή κατάσταση».

Διαβάστε Επίσης  Λαμία: «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου» – Νέα στοιχεία για την ομηρία της Γαλλίδας

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας
Η 20χρονη εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας και το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τελευταίος της σταθμός το Ιόνιο και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τα Κομιτάτα, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέμενε την κολλητή της φίλη, στην οποία ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *