Σπιτική αλοιφή από αβοκάντο, λεμόνι και γιαούρτι

Το δέρμα που καλύπτει τα χέρια μας είναι πιο λεπτό από ό,τι σε άλλες περιοχές του σώματος και, δυστυχώς, είναι επίσης εκτεθειμένο σε μεγαλύτερη φθορά. Κατά συνέπεια, η εμφάνιση των ρυτίδων στα χέρια αποτελεί ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

Η επαφή του με ποικίλες επιφάνειες, η επίδραση των ακτίνων του ήλιου και η χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να εμφανιστούν ρυτίδες και άλλες ατέλειες.

Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως δεν περιλαμβάνουμε τα χέρια μας στην καθημερινή φροντίδα ομορφιάς του σώματός μας. Αν και υπάρχουν προϊόντα για να φροντίσουμε τα χέρια μας, πολλοί τα αγνοούν μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζοντας οι πρώτες αλλαγές.

Διαβάστε Επίσης  Mυρωδάτο scrub από βανίλια και καφέ για την κυτταρίτιδα

Παρόλο που είναι πιο πιθανό οι ρυτίδες στα χέρια να εμφανιστούν μετά την ηλικία των 40, πολλές φορές σχηματίζονται πρόωρα ως αποτέλεσμα έλλειψης θρεπτικών ουσιών.

Ευτυχώς, η χρήση ορισμένων σπιτικών συνταγών μπορεί να μειώσει την εμφάνισή τους, να ελαχιστοποιήσει την υπερχρωμάτωση του δέρματος και να μειώσει τις επιπτώσεις των τοξινών.

Μια μείξη από αβοκάντο, λεμόνι και φυσικό γιαούρτι μας δίνει μια ενυδατική κρέμα με καθαριστικές ιδιότητες, ιδανική για τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων στα χέρια μας.

Διαβάστε Επίσης  Τρεις θαυματουργές μάσκες προσώπου με ρόδι για λάμψη και ομορφιά!

Τα θρεπτικά συστατικά της αλοιφής αντισταθμίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου και του περιβάλλοντος, αφήνοντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα.

Συστατικά
1 ώριμο αβοκάντο
Χυμός από 1/2 λεμόνι
3 κουταλιές φυσικού γιαουρτιού (54 γρ.)
Παρασκευή
Κάνετε ένα εκχύλισμα από το κουκούτσι του ώριμου αβοκάντο και ανακατέψτε το με το χυμό λεμονιού και το φυσικό γιαούρτι.

Τρόπος εφαρμογής
Απλώστε την κρέμα στα χέρια σας και αφήστε τη για 20 λεπτά.
Ξεπλύνετε και αποθηκεύστε την υπόλοιπη κρέμα στο ψυγείο.
Χρησιμοποιήστε τη μόνο τη νύχτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *