Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Λούνα Παρκ» Κάτια Αθανασίου

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Κάτια Αθανασίου, που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στην θρυλική σειρά Λούνα Παρκ, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Κάτια Αθανασίου ήταν ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης. Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ “Λούνα Παρκ”, στην οποία υποδυόταν την Τούλα. Ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη, ο οποίος απεβίωσε το 2015 και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο.

Διαβάστε Επίσης  Βικτώρια Καρύδα: Έκανε τις πρώτες δηλώσεις δυο μήνες μετά τη δολοφονία του άντρα της και... λύγισε

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω facebook, ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Χριστόπουλος.

“Συντετριμμένος Μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη Κάτια Αθανασίου.. Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου ήμουν σε διακοπές και ήξερα ότι θα φύγει και έφυγα χωρίς να πω στους συναδέλφους μου τίποτα… η κηδεία της θα γίνει αύριο τρίτη 4 του μηνός Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα… Κάτια μου Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο Θα μου λείψεις…”, έγραψε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του ηθοποιού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *