Θρήνος για την Κάλλια που έχασε τη ζωή της στο φαράγγι του Αμπά

Κάλλια Μηλιαρά η οποία έχασε τη ζωή της, πέφτοντας σε χαράδρα ατά τη διάρκεια αναρρίχησης στο Φαράγγι του Αμπά, στα Αστερούσια Όρη.

H Kρήτη θρηνεί για την εκπαιδευτικό από τη Ηράκλειο Κάλλια Μηλιαρά η οποία έχασε τη ζωή της, πέφτοντας σε χαράδρα ατά τη διάρκεια αναρρίχησης στο Φαράγγι του Αμπά, στα Αστερούσια Όρη.

Η άτυχη κοπέλα, ενώ βρισκόταν με τον φίλο της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό, από ύψος 65 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο φίλος της ειδοποίησε τις Αρχές, ωστόσο δυστυχώς, η επιχείρηση της 3ης ΕΜΑΚ δεν ήταν επιτυχής, παρά τις προσπάθειες. Μάλιστα επιχείρησε να προσεγγίσει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Οι ευχές του Αλ. Τσίπρα σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, μέσω Facebook: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις...»

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού από το σημείο που έχασε τη ζωή της η άτυχη Κάλλια Μηλιαρά ήταν πολύωρη, και ολοκληρώθηκε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

H 30χρονη εκπαιδευτικός που εργαζόταν σε σχολείο του Ηρακλείου, λάτρευε τη φύση και τις αναρριχήσεις και ήταν έμπειρη, ωστόσο η χθεσινή ήταν η τελευταία της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *