Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 20χρονου μοντέλου σε υπερπολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά

Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών, για το θάνατο της Σίνεντ Μακναμάρα, πασίγνωστου μοντέλου από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα της μέχρι τώρα έρευνας των αντρών του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις.

Διαβάστε Επίσης  Ένταση στον Πειραιά: Πέτρες και μολότοφ κατά των ΜΑΤ

Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο στο Αργοστόλι και άνδρες του πληρώματος και του λιμενικού προσπάθησαν να επαναφέρουν την Μακναμάρα στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή, η υπερπολυτελής θαλαμηγός έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Κεφαλονιάς, με άγνωστο προορισμό.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Διαβάστε Επίσης  Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας
Η 20χρονη εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στο έξι ορόφων γιοτ, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει 140 εκατ. δολάρια.

Είχε ήδη ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας και το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τελευταίος της σταθμός το Ιόνιο και συγκεκριμένα η Κεφαλονιά.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν από τα Κομιτάτα, ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα ανέμενε την κολλητή της φίλη, στην οποία ευχήθηκε μέσα από τον λογαριασμό της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *