Εκτός ελέγχου η κατάσταση από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών: Ξυλοκόπησαν άγρια 53χρονο Έλληνα

Καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα με επιθέσεις αλλοδαπών εναντίον Ελλήνων με στόχο τη ληστεία.

Αδίστακτοι αλλοδαποί κακοποιοί στην Πιερία έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή κτηματία την ώρα που ο τελευταίος τους έπιασε να κλέβουν το κτήμα του

Ο άτυχος ιδιοκτήτης είδε τους δράστες ηλικίας 29, 25 και 19 χρόνων να αρπάζουν την αξίας 800 ευρώ ποσότητα σταφυλιών που είχε συγκεντρώσει από τα αμπέλια του και να την φορτώνουν στο όχημά του, με σκοπό να το κλέψουν και αυτό!

Διαβάστε Επίσης  Καλά στην υγεία ο ηγούμενος Εφραίμ και οι μοναχοί που τον συνόδευαν

Ο 53χρονος, ιδιοκτήτης όταν επιχείρησε να τους σταματήσει, ο 25χρονος του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε εξουδετερώνοντάς τον.

Τελικά, οι αλλοδαποί δράστες (οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε έχουν καταθέσει και αίτημα παροχής ασύλου!) έφυγαν με άδεια χέρια, αλλά το θύμα ενημέρωσε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους με αποτέλεσμα να εντοπιστούν λίγη ώρα αργότερα, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης κατά περίπτωση.

Διαβάστε Επίσης  Ουκρανία: Στο νοσοκομείο πάνω από 500 ρώσοι στρατιώτες – Τους δηλητηρίασαν ουκρανοί πολίτες

Περιττό να προστεθεί πως και οι τρεις τους θα αφεθούν ελεύθεροι αφού είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίξουν ότι κατά λάθος βρέθηκαν στο κτήμα και ότι ο ιδιοκτήτης τους επιτέθηκε απρόκλητα, ενώ φυσικά δεν πρόκειται να απελαθούν, καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια πολιτική των αρχών: Καμία απέλαση και για κανένα λόγο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *