Μη ανατρέψιμος χωρισμός όταν…

Μη ανατρέψιμος χωρισμός όταν…
Μη ανατρέψιμος χωρισμός όταν…

Ο λαός το έχει εκφράσει ως «γυαλί που έσπασε, δύσκολα ξανακολλάει». Και τότε σκέφτεσαι πως δεν
μπορεί, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

Αναμφίβολα, ναι. Μόνο που υπάρχουν κάποιες συνθήκες που δύσκολα ανατρέπονται και τότε η πόρτα της εξόδου από τη σχέση είναι αναπόφευκτη…

…και οι συνθήκες είναι οι εξής:

Οι συγκρούσεις σας χαρακτηρίζονται από κριτική και ταπείνωση

Υπάρχουν εποικοδομητικές διαφωνίες, ακόμα κι όταν χαρακτηρίζονται από ένταση που στο τέλος ο ένας έχει καταλάβει καλύτερα την άποψη του άλλου και ψάχνουν από κοινού να βρουν μια λύση.

Και υπάρχουν και διαφωνίες όπου ο ένας προσπαθεί να χτυπήσεις τον άλλον στα τρωτά του σημεία, και αυτό δεν είναι ούτε αγάπη, ούτε ωφέλιμη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Διαβάστε Επίσης  Ο έρωτας με την πρώτη ματιά

Η εμπιστοσύνη είναι ευσεβής πόθος

Μπορεί να πρόκειται για απιστία, για οικονομική εξαπάτηση ή για έλλειψη εχεμύθειας. Και στις τρεις περιπτώσεις αν το ένα, ή και τα δύο μέλη της σχέσης, δεν μπορεί να συγχωρήσει πραγματικά, αποκτά μυστικά ή στέκεται στη γωνία για το επόμενο λάθος του ατόμου που καταπάτησε την εμπιστοσύνη τότε δεν υπάρχει και νόημα να συνεχιστεί η σχέση.

Δεν υπάρχει σωματική επαφή

Η έλλειψη σωματική επαφής εκτός από σεξ περιλαμβάνει και τα χάδια και τα αγγίγματα. Το σώμα μας εκφράζει καλύτερα όσα κρύβει η ψυχή μας και όταν το μυαλό αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η αυτή η σχέση έχει ήδη τελειώσει, το σώμα μέσα από τις κινήσεις και τη στάση του τα έχει ήδη πει όλα!

Διαβάστε Επίσης  Οι φράσεις που φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά

Το δράμα αποτελεί καθημερινή συνήθεια

Ναι, το Όσκαρ σχεδόν πάντα το κερδίζει ο δραματικός ρόλος αλλά στην πραγματική ζωή, που η σχέση δεν αφορά στην κατάκτηση κάποιου βραβείου, αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε μαζί ή πότε είχατε μια ήρεμη μέρα στην κοινή σας ζωή, τότε η πόρτα της εξόδου κοντεύει να γίνει έξοδος κινδύνου, ειδικά αν η ένταση περιλαμβάνει και ξεσπάσματα βίας.

Και σαν κατακλείδα, σκεφτείτε το εξής: Ποιο είναι το κίνητρο σας για να συνεχιστεί μια σχέση με κάποια ή και όλα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά;

Πηγή:agapimono

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *